Nicușor Dan / Gabriela Firea

Invitată la emisiunea #Romania9 de la TVR1, primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat, printre altele, că pune la îndoială capacitatea contracandidatului său Nicușor Dan, de a ocupa funcția de primar general. În opinia Gabrielei Firea, Nicușor Dan ar fi putut, din postura de parlamentar, să gândească proiecte de lege benefice Capitalei, însă tot potrivit primarului general, lucrul acesta nu s-ar fi întâmplat. Așadar, în aceste condiții, Firea este de părere că Dan nu pare credibil.

Firea: „Mi se pare incredibil”

„Să fii parlamentar, să te pregăteşti pentru campania de locale, să vrei să fii primarul Capitalei şi tu în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru cetăţenii din Bucureşti, mi se pare incredibil”, a susţinut primarul, la TVR 1.

Citește și: Gabriela Firea, îngrijorată de soarta persoanelor cu dizabilități

Reamintim că în cursa electorală s-au înscris până în acest moment: Gabriela Firea, Nicușor Dan, Traian Băsescu, Ioan Sîrbu, Călin Popescu Tăriceanu. Anumite zvonuri relatează faptul că actorul Florin Călinescu s-ar pregăti, la rândul său, de o candidatură pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Citește și: Florin Călinescu, candidat la Primăria Capitalei?

#News