Dan Barna

Liderul USR Dan Barna a vorbit despre candidatura fostului primar general al Capitalei, Traian Băsescu, afirmând că acesta nu reprezintă o amenințare pentru alianța dreptei. În egală măsură, Barna este de părere că prin candidatura sa, Traian Băsescu nu face decât să o ajute pe Gabriela Firea, cea care ocupă funcția de Primar General al Capitalei.

Barna, încrezător că alianța dreptei are capacitatea de a câștiga toate primăriile de sector

„Nu ne încurcă nici pe departe candidatura lui Traian Băsescu. Traian Băsescu reprezintă o bucată din istoria Bucureștiului. Reprezintă istoria. Viitorul pentru București se numește Nicușor Dan. Candidând, Traian Băsescu o ajută pe Gabriela Firea. În momentul de față, bucureștenii au alternativă credibilă și competentă, care se numește Nicușor Dan. Toți cei care nu îl susțin pe Nicușor Dan, o susțin pe Gabriela Firea, asta e clar”, a declarat președintele USR Dan Barna.

La Constanța nu e constanță

Cât despre situația din Constanța, liderul USR Dan Barna a spus că aceasta este un pic „complicată”, întrucât acolo USR-ul nu ar avea atât de multă susținere din partea liberalilor, aceștia fiind împărțiți în două tabere. Pe de-o parte, în PNL Constanța se vrea alianța cu USR PLUS, pe de altă parte, în cealaltă tabără, s-ar merge pe un candidat propriu.

„La Constanța este o situație complicată pentru că PNL are două componente: o componentă care preferă o colaborare cu USR și o colaborare”, a declarat Barna.

Citește și: Firea pune la îndoială capacitatea lui Nicușor Dan de a fi primar

#News