Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu Mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu a anunțat pe o rețea de socializare că în perioada 1-2 iunie va participa la Atena la cea de-a 9-a Sesiune Plenara a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (AP SEECP).

Această adunare este organizată de Parlamentul grecesc, care deține președinția în exercițiu a AP SEECP.

Astăzi, senatorul social-democrat a amintit că PSD implementează un program de sprijin pentru studenți, numit „Student Invest.”

Alfred: Acest program este inclus în pachetul ”Sprijin pentru România”

Alfred Laurențiu a menționat faptul că tinerii cu vârsta între 18 și 31 de ani, care sunt înscriși la învățământul superior, vor putea accesa doar o singură dată un credit în valoare de 50 de mii de lei.

Cu banii primiți, studenții vor putea să-și acopere costurile legate de studii. De asemenea, pentru acordarea acestui credit, beneficiarul trebuie să aibă un codebitor, dacă nu este angajat.

„Proiectul de OUG stipulează că acest credit poate fi acordat într-o tranșă sau mai multe, în funcție de documentele justificative prezentate la decontare. Ori de câte ori a fost la guvernare, PSD a demonstrat că înțelege nevoile financiare ale tinerilor, iar acum acționează concret pentru a-i ajuta să depășească această perioadă de criză”, a precizat senatorul PSD Alfred Laurențiu.

Citește și articolul: Alfred Laurentiu Mihai: ”PSD încurajează educația tinerilor”