Nicușor Dan anunță schimbări în condurea AMCCRS

Potrivit unei postări recente, Nicușor Dan va opera niște schimbări la conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, cea care este subordonată Primăriei Municipiului București. Ghinioniștii zilei sunt, conform spuselor lui Nicușor Dan, Marius Coaje, director adjunct și Alina Tarcevschi, director executiv adjunct, în cadrul AMCCRS.

„Azi am decis schimbări în conducerea Administrației Municipale pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, subordonată Primăriei Capitalei. Pleacă din funcții Marius Coaje, director adjunct și Alina Tarcevschi, director executiv adjunct.”, anunța Nicușor Dan, cu nu mult timp în urmă.

Nicușor Dan: „În funcția de director adjunct al acestei Administrații îl voi numi pe Edmond Niculușcă”

Locul lui Marius Coaje va fi ocupat de Edmond Niculușcă, fondator al Asociației ARCEN și, potrivit lui Nicușor Dan, un vestit luptător pentru păstrarea patrimoniului bucureștean.

„El e fondatorul Asociației ARCEN și un om care s-a luptat mult în ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei și inițiatorul proiectului „Antiseismic District”, primul proiect din România de informare, educare și abilitare a unei întregi comunități urbane vulnerabile la cutremur. E cel care a strâns fonduri pentru renovarea Școlii Centrale și a organizat trasee culturale pentru cei care voiau să descopere vechiul București.

Citește și: Nicușor Dan și Florin Cîțu își dau mâna pentru ELCEN

#News