Vlad Popescu Piedone
Vlad Popescu Piedone- pag de FB

Deputatul PSD, Vlad Popescu Piedone le-a transmis un meaj emoționant, cu ocazia Zilei Copilului, atât celor doi copii ai lui, Davisd și Antonia, dar și copiilor de pretutindeni. Într-o postare pe Facebook, Vlad Popescu Piedone a afirmat că cei mici le reamintesc oamenilor mari să zâmbească atunci când ei uită că au atâtea motive de bucurie. Potrivit deputatului PSD, copiii ne reamintesc că viața este frumoasă, chiar dacă adulții, câteodată, nu mai văd partea plină a paharului. Copiii ne reamintesc că familia este totul, restul oamenilor venind și plecând și ne reamintesc că orice obstacole apar în viață speranța trebuie să ne determine să le depășim.

„La mulți ani, iubiții mei, David și Antonia! La mulți ani, copii de pretutindeni! Să ne reamintiți că iubirea este cea care contează, care ne definește ca oameni!Să ne reamintiți să zâmbim, când noi, oamenii mari, uităm că avem atâtea motive de bucurie!”, a transmis Vlad Popescu Piedone. Deputatul PSD are și o rugăminte emoționantă pentru copiii lui, și anume să rămână așa cum sunt, să nu lase viața să îi schimbe, să-și păstreze inocența și zâmbetul sincer și să se bucure de cele mai mărunte lucruri.

Vlad Popescu Piedone: Vreau ce este mai bun și pentru copiii din România, pentru copiii din Sectorul 5!

Vlad Popescu Piedone este preocupat și de ceea ce se întâmplă cu copiii din România și din Sectorul 5, care au nevoie de sprijin și de iubire și de o țară în care să poată să crească armonios, de proiecte începute care să fie finalizate, de școli renovate și de parcuri reamenajate. Deputatul PSD crede că de Ziua Copilului ar trebui să ne asigurăm că niciun copil nu este trist sau singur, astăzi și mereu trebuind să ne gândim mai mult la ei, să punem pauză unor lucruri care mai pot aștepta pentru încă 5 minute de joacă cu copiii noștri. În Încheierea mesajului, Vlad Popescu Piedone promite că face imposibilul posibil pentru copii.

„Și când spun copiii noștri… mă refer la copiii României! Toți au nevoie de iubire, sprijin și o țară în care să se poată dezvolta armonios. Mă refer la copiii din Sectorul 5, care au nevoie ca proiectele începute să fie finalizate. Au nevoie de școli renovate și parcuri reamenajate. Au nevoie de un loc în care să se simtă în siguranță! Sunt tată și vreau ce e mai bun pentru copiii mei! De aceea vreau ce este mai bun și pentru copiii din România, pentru copiii din Sectorul 5!Eu sunt aici, pentru ei, pentru voi… Astăzi, de Ziua Copilului, vă promit că voi încerca să fac imposibilul, posibil și pentru ei, iubițîi noștri copii!“Hai mai bine despre copilărie să povestim, căci ea este veselă și nevinovată și drept vorbind, acesta-i adevărul!” – Ion Creangă”, a declarat Vlad Popescu Piedone.

Dan Tudorache: „Atenție când traversați!”