Bucureștiul păstrează spiritul Crăciunului în ciuda pandemiei, a unui an greu și a unui 2021 destul de incert. De sărbători, STB pune în circulaţie „Tramvaiul de Poveste”, un model de epocă.

Tramvaiul ornamentat şi luminat, va circula până în 26 decembrie, în intervalul orar 16.00 – 21.00, pe un traseu dedicat din centrul Capitalei.

Într-un an dificil, cu multe schimbări şi situaţii neprevăzute, ne dorim, mai mult ca oricând, să colindăm Bucureştiul în haine de sărbătoare pentru a menţine viu spiritul Crăciunului în vremuri greu încercate. Astfel, dorim să le reamintim călătorilor noştri cât de important este să fim mai buni, mai generoşi şi mai empatici cu cei din jurul nostru atât în această perioadă, cât şi pe tot parcursul unui an. În acelaşi timp, vrem să transmitem un mesaj de solidaritate, speranţă şi să asigurăm un mediu vesel şi luminos tuturor celor care aleg să participe la povestea noastră şi să călătorească cu tramvaiul în aceste zile de sărbătoare.

Copiii sunt cei care întregesc acest tablou idilic, astfel încât ne dorim să le aducem multe zâmbete şi multă bucurie în suflete prin această iniţiativă, demersul nostru fiind în primul rând dedicat lor”, a declarat directorul general STB SA Mihai Petcu.

Tramvaiul de Poveste va pleca în traseu din Piaţa Presei mergând pe Bulevardul Expoziţiei, Bulevardul Ion Mihalache, ajungând apoi în Piaţa Victoriei, cu întoarcere la Gara Basarab. Accesul se va face în limita locurilor disponibile, în cazul copiilor fiind permis un singur însoţitor, cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Societatea de Transport Bucureşti STB SA va pune la dispoziţia călătorilor dezinfectant şi măşti de protecţie.

„Tramvaiul de poveste”, model de epocă din parcul STB, va circula în Bucureşti de Crăciun

„Tramvaiul de Poveste” va avea 3 curse în intervalul orar 16.00-21.00, cu plecare de la terminalul Piaţa Presei la orele 16.00, 17.40 şi 19.20, iar de la terminalul Gara Basarab la orele 16.45, 18.25 şi 20.05, transmite News.ro.

Tramvaiul Colindelor: un proiect de suflet

”Tramvaiul Colindelor este un proiect de suflet prin care STB SA îşi doreşte să fie mai aproape de călătorii săi şi să întregească magia Crăciunului printr-o atmosferă relaxantă şi veselă, aducând bucurie în cele mai circulate zone din Capitală. Accesul în Tramvaiul Colindelor este permis tuturor călătorilor, vehiculul având un program normal de funcţionare, cu oprire în toate staţiile Liniei 1” , spun reprezentanţii societăţii.

Citește și: Anul 2021: zilele libere pică în weekend

#News