Când crezi că le-ai văzut pe toate, vine un userist și te lasă fără cuvinte! Spre exemplu, al doilea om pe lista USR pentru Consiliul General al Capitalei, Ariel Chiş, a reuşit să devină viral pe reţelele de socializare, după ce şi-a făcut un clip de promovare. Video-ul este de noaptea minții, te uiți la el și nu-ți vine să crezi ce-ți văd ochii. Unde mai pui că omul recită versurile, ce-i drept de grădiniță, cu un patos ieșit din comun. 

Ariel, coadă de purcel, cel mai userist dintre useriști, pentru Consiliul General al Capitalei

Iată versurile melodiei inventate de Ariel Chiş pentru a se promova. 

„Eu sunt Ariel, coadă de purcel, Ariel, Ariel! /

Sunt mica sirenă, cam oligofrenă, Ariel, Ariel./

Sunt cel mai userist, dintre userişti, Ariel, Ariel./

Sunt Ariel, coadă de purcel, Ariel, Ariel./

Chiş, chiş, drăguţ ca un caniş, Ariel, Ariel./ Sunt cel mai userist dintre userişti, Ariel, Ariel.”, spune acesta pe filmuleţul de promovare. 

Clipul de promovare al USR-istului a fost remarcat și de Radu Herjeu, membru CNA, care a făcut un comentariu de milioane: „Nu e adevărat! 😂😂😂 Vă spuneam ieri despre pesedistul anglofon transformat peste noapte în sălvătorist anticorupți-și-penali, vârât direct pe locul 2 al listei de candidați USR pentru Consiliul General al Capitalei.
Acum i-am văzut și autoprezentarea. Oau! Cum or fi ăia de pe locurile 10-15? Dar nu-i bai, talibanii lor votează orice! Acum înțelegeți de ce se agită ei atât să facă vize de flotant tuturor nebucureștenilor

😀
Luați de votați oameni noi!”.

Ariel Chiş a sărit din PSD în USR

În septemberie 2014, Chiș era prezentat, pe pagina de Facebook PSD Yorkshire, drept șef al delegației PSD Anglia la Labour Conference.

Citește și Victor Ponta își calcă pe inimă și votează Guvernul Cîțu, dar cu o condiție

„Între 21 și 24 septembrie, delegația PSD Anglia a participat la Labour Conference 2014, ultima înainte de alegerile parlamentare Britanice din mai 2015. Șeful delegației, Ariel Chiș, a precizat că activiștii PSD Anglia sunt pregătiți atât pentru alegerile prezidențiale din România, cât și pentru alegerile parlamentare Britanice. Sub platforma Labour Friends of Romania, PSD și Labour se angajează să se susțină reciproc în aceste 2 alegeri”, se arată în postarea citată.

#NEWS