Piedone vrea să înfrățească Sectorul 5 cu localitatea italiană Santa Maria de Coghinas

Cristian Popescu Piedone a primit, astăzi, la sediul Primăriei Sectorului 5, vizita edilului italian, Pietro Carbini

Foto: Primăria Sectorului 5

În cursul zilei de astăzi, edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost vizitat de omologul său italian, Pietro Carbini, primarul localității Santa Maria de Coghinas, din regiunea Sardinia, Italia. Primarul italian a fost, de altfel, însoțit de o întreagă delegație.

Cristian Popescu Piedone, apreciat de la distanță de Pietro Carbini, primarul localității Santa Maria de Coghinas

Potrivit propriilor declarații, edilul Pietro Carbini a spus că, până acum, a apreciat de la distanță activitatea primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, astfel că a ținut să îl cunoască personal pe aceste. În plus, primarul italian nu venit cu mâna goală în Sectorul 5, ci cu o diplomă de onoare, dar și cu stema comunei pe care o reprezintă.

Mai mult, Pietro Carbini l-a invitat Cristian Popescu Piedone să vină la rândul lui în Sardinia, cu scopul unui schimb de experiență, dar și în scop recreativ, pentru a lua parte la un meci de fotbal, alături de echipa primarilor din Italia.

„Iată că munca este apreciată, chiar și de la mii de kilometri distanță. M-a surprins această vizită și sunt onorat și bucuros că un edil din afara țării apreciază ceea ce fac în Sectorul 5. Acordul de înfrățire cu localitatea Santa Maria de Coghinas va aduce cu siguranță beneficii reciproce, pentru cetățenii ambelor unități administrative. Primarul Pietro Carbini m-a invitat la un meci de fotbal alături de echipa primarilor din Italia. Am acceptat! Dar l-am avertizat că datorită gabaritului pot juca numai în poartă. Cu toate astea l-am asigurat că nici o minge nu va trece de mine”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, în urma evenimentului, potrivit comunicatului Primăriei Sectorului 5.

La sfârșitul întrevederii, primarul comunei Santa Maria de Coghinas i-a propus primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, un acord de înfrățire între Sectorul 5 și comuna italiană pe care acesta o administrează.

Citește și: Primarul Piedone transformă parcurile în „tărâm de poveste”