Captură video

Noi locuri de joacă pentru cei mici și zone „de recreere și meditație pentru cei mari” au fost inaugurate astăzi de primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Bucuria copiilor a fost peste măsura așteptărilor, aceștia au luat cu asalt locul de joacă, semn că era mare nevoie de astfel de spații, iar maidanul de pământ a fost transformat într-un loc plin de viață.

„Ușor, ușor, mai aranjăm câte ceva prin Sector! În zona străzilor Mihail Sebastian și Constantin Marinescu, am înlocuit monotonia și pământul sec cu o bucățică de poveste pentru copii și-un loc de recreere și meditație pentru cei mari! Am cosmetizat perimetrul cu verdeață. Îmi place cum a ieșit! N-am omis nici parcarea! Am extins-o puțin! Are 80 de locuri acum. Cu vreo douăzeci și ceva mai multe! Și mai căutam spațiu pentru altele! Și-n zona străzii Petre Ispirescu am lucrat cu spor, zic!”, a precizat Cristian Popescu Piedone, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul a fost întâmpinat de beneficiari, mai mici sau mai mari, iar aprecierile acestora vin să sublinieze, încă o dată, faptul că ceea ce face pentru Sectorul 5 este bine făcut, dar mai ales bine primit. Totodată a ținut să transmită că nu se poate remedia întregul sector „într-o noapte și o zi”, dar cu sprijinul cetățenilor acest sector va fi făcut „Soarele cel Sfânt de pe cer”.

Piedone a primit și mulțumiri, dar și „luări la rost”

La fiecare ieșire în teren, fie că e vorba de o vizită de lucru sau de o inaugurare de unui loc de joacă ori parcare, primarul Piedone este înconjurat de cetățenii care sunt uimiți de viteza cu care sectorul lor se transformă.

„Vă mulțumim din suflet pentru ce faceți! Omul sfințește locul. Am văzut ce ați făcut la 4 (n.r. Sectorul 4), iar noi o să vă susține, nu două, ci zece”, i-a transmis una dintre doamnele prezente în noua zonă de relaxare. „Avem un primar gospodar, așa cum ne trebuia în acest sector. În aproape 32 de ani nu s-a făcut nimic pe aici. Uite că acum a venit și rândul nostru să avem un sector frumos. În felicităm și îl ajutăm să ne facă un sector frumos”, a precizat o altă doamnă, care de altfel l-a și „luat la rost” pe edil cu privire la o porțiune de spațiu verde, care deși este pe raza Sectorului 5 este administrat de Primăria Generală. „Am făcut deja solicitare către Consiliul General în această privință”, i-a replicat edilul Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Cristian Popescu Piedone continuă inaugurările de parcuri