Niculae Bădălău - foto Facebook

Niculae Bădălău o ceartă pe Aneta Matei, prefectul de Giurgiu

Unul dintre baronii locali ai țării, Niculae Bădălău a decis că-i cazul să mai iasă un pic la rampă. Prea nu se auzise nimic despre el în ultima perioadă. Astfel, îngrijorat de noua epidemie de Coronavirus și de rapiditatea cu care se răspândește, acesta face acuzații grave la adresa prefectului susținut de către cei de la PNL, Aneta Matei. Mai exact, Bădălău o acuză pe aceasta de faptul că nu ar fi gestionat corespunzător situație de risc.

În opinia baronului, cei de la PNL ar fi în momentul acesta mult prea ocupați cu propriile interese politice pentru a mai avea timp și de gestionarea situației actuale cu privire la Coronavirus. De asemenea, acesta amenință cum că are de gând să strângă o gașcă de primari pentru a face împreună o serie de plângeri penale. Că nu se mai poate așa!

”Măsurile care se impun, când vorbim despre coronavirus, sunt clare. Însă, la Giurgiu, se pare că lipsesc cu desăvârşire. Cel puţin, comunicarea din partea Prefecturii Giurgiu, pe acest subiect atât de important, este inexistentă. Nu a fost organizată, până acum, nici măcar o conferinţă de presă pentru prezentarea situaţiei şi a măsurilor aferente, la nivelul judeţului nostru. Cum este posibil aşa ceva?

Vorbim acum despre sănătatea, despre viaţa oamenilor! Din păcate, cei de la PNL sunt preocupaţi doar să-şi pună oamenii în instituţii, iar cel mai rău este că le-au umplut cu incompetenţi. N-am nimic cu doamna prefect, ca persoană, însă, dacă ştii că nu ştii, dacă vezi că nu ai soluţii, mai ales în contextul actual, ar trebui să te dai la o parte. Altfel, poţi crea probleme şi mai mari!

În plus, s-a mai şi înconjurat de tot felul de personaje, precum Vasile Mustăţea, care n-au demostrat nimic, deşi au ocupat, de-a lungul vremii, şi alte funcţii importante în administraţia judeţului Giurgiu.

Ştiu că şi primarii din Giurgiu sunt nemulţumiţi de activitatea doamnei prefect. Unii edili iau în calcul chiar formularea de plângeri penale, întrucât, nu de puţine ori, doamna Matei nu a respectat termenul legal privind răspunsul domniei sale la probleme urgente.”, scrie Niculae Bădălău.

Citește și: De la Mătușa Tamara, la „mama mea sunt eu”

#News

Foto