De la Mătușa Tamara, la „mama mea sunt eu”, PSD-iști cu metehne vechi

De la Mătușa Tamara s-au întâmplat multe. Dacă acum ceva ani Adrian Năstase dădea tonul strategiei cu care poți să ascunzi sub covor sume de bani, atribuindu-le rudelor bogate, iată că acum cazul acestuia nu mai este unul singular. Nu, acum îl avem și pe baronul de Vrancea, președinte de organizație județeană PSD, cât și președinte de CJ al aceluiași județ, Marian Oprișan.

De la volanul unei mașini de 100.000 de euro, Oprișan ne râde în nas și ne ironizează cu replici ca „mama mea sunt eu”. De altfel, mai toată averea liderului vrâncean se află pe numele mamei, susținând că nu știe de unde a avut mămica bani să cumpere toate minunățiile alea.

„Mașina a fost cumpărată de mama mea, ea este proprietarul. Mie mi-o mai dă din când în când s-o conduc câte cinci minute. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii întrebați-o pe ea. Mama mea nu este funcționar public ci persoană privată și nu văd care este problema“, a declarat Marian Oprișan pentru Ziarul de Vrancea.

Dar stai așa, că nu-i așa! Marian Oprișan pesemne că a uitat declația pe care a făcut-o acum câțiva ani, potrivit cărea, mami are bani tot de la el. Cum ar veni, ia-o tu și dă-mi-o mie!

Citește și: Iubita lui Marian Oprișan are un salariu de 20.000 lei

Codrin Ștefănescu, nepot favorit al mătușilor din toată țara

Mai țineți minte cum încerca să ne facă Dragnea să ne simțim ma bine, dându-l exemplu pe Codrin Ștefănescu și plusând pe faptul că dacă mătușile acestuia pot, putem și noi? Ei, bine, nu, mătușile noastre nu-s nici pe departe ca ale lui Ștefănescu.

„Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus: «Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi»”, spunea la momentul respectiv Liviu Dragnea.

Citește și: Gostaturile lui Dragnea, „butaforii cu iz penal”

Cătălin Cherecheș, trasesit cu ștate vechi, în vizorul ANI

Cică ar exista o sumă de aproximativ 2,7 milioane de euro, pe care Cătălin Cherecheș, primarul orașului Baia Mare, nu prea poate s-o justifice. Drept pentru care, Agenția Națională de Integritate s-a autosesizat și a decis să ia atitudine. Că doar nu era să creadă din nou aceeași poveste cu rudele care te ajută la nevoie?

„Pe parcursul a un an, un an şi ceva, mama mea mi-a acordat împrumuturi până la incidenţa sumei de 1,5 milioane de euro. În 2009, în baza unui contract notarial, respectiv a unui act notarial de donaţie, aceşti bani, 1,5 milioane de euro proveniți dintr-o vânzare a unui imobil, au fost certificați ca fiind donație”, spunea la un moment dat, Cătălin Cherecheș.

Se vede treaba că Adrian Năstase a fost cu adevărat un mentor pentru toată pesedimea!

Citește și: Adrian Năstase numără tururile ca pe ouă

#News