posta romana intarzie plata pensiilor

Când să ajungem la concluzia că vremurile în care domnul „mama mea sunt eu”, Marian Oprișan, se afla în subiectele de discuție ale tuturor au apus, iată că mai apare o informație în presă potrivit căreia, după ce acesta s-a dovedit a fi propria lui mamă, acum este și propria lui iubită.

Larisa Maria Nădrag, în vârstă de 41 ani, cunoscută ca fiind iubita liderului PSD de Vrancea și a baronului aceluiași județ, Marian Oprișan, a avut o revelație, reorientându-se în carieră și trecând de la jurnalism, la Autoritatea de Supraveghere Financiară, unde încasează un salariu lunar de … 20.000 lei! Postul pe care aceasta îl ocupă este de consilier al lui Gabriel Grădinescu, un fost șef de bancă din Focșani, numit de curând și el vicepreședinte al instituției mai devreme menționate, unde, iubita lui Oprișan i-a venit la pachet.

Vrancea24 anunță faptul că Nădrag nu ar avea competența necesară pentru un astfel de post, atât studiile acesteia, cât și faptul că (cităm) „aceasta ar fi doar o persoană extrem de studioasă” , nerecomandând-o. De asemenea, fără a se fi remarcat până acum în vreun post similar.

Și ne mai întrebăm unde sunt banii? Aici sunt banii dumneavoastră, stimați guvernanți, cei pe care nu-i aveți pentru pensii, alocații și altele cele trebuincioase țării! Aici și-n buzunarele altora ca Larisa Maria Nădrag, oameni ce au avut bafta de a intra în relații personale cu cine trebuie, pentru a li se asigura posturi nemeritate.

#News