Încă 89 de decese, numărul total ajungând la 813

Se pare că în cursul zilei de astăzi decesele cauzate de Coronavirusul din China au crescut cu 89 de cazuri. Până în prezent, numărul total de decese cauzate de acest virus letal a ajuns la alarmantul număr de 813, din păcate, acesta fiind în creștere pe zi ce trece. Dacă ieri dicutam de 80 de persoane decedate, iată că astăzi încă 89 de decese au fost înregistrate.

Citește și: Numărul morților de Coronavirus a crescut din nou

SARS depășit de Coronavirus

Numărul infectărilor la nivel global a ajuns în acest moment la peste 37.500, depășind astfel cifrele viruslui SARS, din 2003, când numărul de victime a ajuns la 774 de decedați.

În epicentrul proviciei Hubei situația este în continuare critică, murind aproximativ 780 de persoane și îmbolnăvindu-se 27.100. Restul cazurilor, până la 813, s-au înregistrat în alte țări. De asemenea, în cursul zilei de ieri s-a anunțat primul deces al unui cetățean american, aflat în Wuhan.

În România, tot nu se știe

Au existat și pe noi, ce-i drept, câteva suspiciuni cum c-ar fi pe teritoriul țării noastre bolnavi de Coronavirus, însă toate s-au dovedit a fi alarme false. Vorbim despre cazul femeii din Suceava, desigur, unde testele au confirmat faptul că nu este infectată cu Coronavirus, ci cu virusul gripal AH3.

Citește și: Natalia Poklonskaia, deputat rus: coronavirusul urmărește distrugerea economiei Chinei

#News