Natalia Poklonskaia, deputatul în Duma de Stat din Rusia, lansează o ipoteză incendiară în privința provenienței coronavirusului din China. Aceasta crede că virusul ucigaș poate fi o armă biologică folosită împotriva Chinei, relatează Rambler.ru.

Natalia Poklonskaia, ipoteză incendiară

Deputatul rus spune că pe planetă apar, deseori, epidemii groaznice, pentru care nu există cauze naturale, deci întâmplarea nu este exclusă.

CITEȘTE ȘI Natalia Poklonskaia vrea sa devina presedintele Rusiei

„Având în vedere amploarea josniciei umane, a progresului tehnic, a modernelor arme biologice și de altă natură, ar fi anapoda să descrii totul ca pe o întâmplare. Dorind să conducă lumea și să câștige mulți bani, oamenii parcă s-ar juca de-a strategia, pe computer. Există un grup de nedoriți, îl distrugem. Și nu ne pasă că este vorba despre oameni – dar nu virtuali, ci vii. Iar, acest coronavirus putea fi plasat special”, este mesajul deputatului Natalia Poklonskaia.

Economia Chinei, dezvoltare uluitoare

Oficialul rus spune că economia și tehnologia Chinei se dezvoltă cu o viteză incredibilă, acest lucru neconvenind puterilor mari ale lumii.

”Pe parcursul anului trecut, toți am urmărit cum, în China, s-a încercat organizarea unei lovituri de stat – au fost organizate manifestații de masă, după standardele deja verificate ale revoluțiilor colorate. Iar acum, s-a instaurat panica, frica și groaza față de un virus misterios , epidemia. Dacă este o succesiune de circumstanțe sau nu, eu nu știu… Dar, după părerea mea, mai-marii acestei lumi au mers prea departe”, a apreciat deputatul Poklonskaia.

CITEȘTE ȘI De frica coronavirusului chinezii isi ucid animalele

Parlamentarul crede că, în calitate de fost procuror general al Republicii Crimeea, că epidemia se va încheia când se va inventa un ”vaccin-minune”. Astfel, cineva va deveni erou și, «totodată, va câștiga bani uriași, drept compensație pentru că a inventat ”ciuma secolului 21”». #News