Gabriela Firea

Campania electorală pentru „locale” a intrat în linie dreaptă, iar zilele acestea sunt așteptate și primele dezbateri directe între principalii candidați la Primăria București. Într-o postare pe pagina sa de socializare, edilul Capitalei, Gabriela Firea i-a provocat pe toți contracandidații săi la teste… „de oricare”, fie că vorbim de Covid sau antidrog.

„Keep calm! Am fost și rămân pro-testare! Răspund prezent oricărui tip de test. Viața și activitatea mea sunt cărți deschise. S-au străduit diverși să-mi rescrie biografia, dar au obținut efectul contrar. Oamenii nu pot fi păcăliți. Adevărul este mai puternic decât orice strategie costisitoare de campanie.

Dacă ar fi cumpărat măști, dezinfectanți și alte lucruri folositoare din milioanele aruncate în campanie, ar fi avut cu toții mai mult de câștigat.

Mi-am făcut toate testele solicitate până acum. Răspund prezent și celor propuse azi, precum și celor viitoare. Îi aștept și pe ceilalți înscriși în cursa pentru Primărie să procedeze la fel”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Keep calm! Am fost si raman pro-testare! Raspund prezent oricarui tip de test. Viata si activitatea mea sunt carti…

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 21 septembrie 2020

Firea vrea tratament egal pentru toată lumea

„În 4 ani, am fost cea mai controlată persoană publică, iar instituția pe care o conduc cea mai verificată. Am ieșit mereu bine din toate aceste evaluări, audituri, anchete, cercetări.

De aceea, toate defăimările aruncate în spațiul public, în ultimele zile, se vor risipi de luni ca praful în neant.

Deci, haideți cu toții la teste. De oricare! Eu mă prezint! Unde? Când?”, a concluzionat candidatul PSD la un nou mandat la Primăria Generală București.

Citește și: Firea, mesaj pentru Nicușor Dan: „Mințiți când afirmați că am atras doar 30 de milioane de euro fonduri nerambursabile”

#News