Vaccin minune pentru vindecarea FAKE NEWS-ului, n-are nimeni?

Când alte țări se chinuie cu tot dinadinsul să înlăture FAKE NEWS-ul iată că România se încăpățânează să-l propage, ca mai apoi să-l întindă peste tot, chiar la nivel internațional. În timp ce alte țări se laudă cu diverse, noi ne lăudăm cu viteza cu care distribuim minciuni inventate pe internet de diverși căutători de atenție.

Astfel, Hoaxalert a avertizat de curând cu privire la un fake news care ar fi întins o informație potrivit căreia la noi, în România, s-ar fi inventat un vaccin care vindecă Coronavirus din China. Și aici apare a doua gogoriță, vaccinul nu numai că s-a inventat dintre toate locurile din lume, la noi, bașca vindecă doar albi!

Fake news, pâine și circ

Citește și: Fake news-ul, predat la școlile din Finlanda

„A apărut tehnologia de vaccinare personalizată în cancer. Acolo lucrurile sunt mult mai complicate, pentru că celula canceroasă seamănă foarte bine cu celula normală și este mult mai greu de recunoscut de către sistemul imun. Așa încât a utiliza aceste metode mult mai complicate, mai sofisticate în vaccinarea antivirală prezintă un mare avantaj”, a spus la Digi24 Virgil Păunescu.

Citește și: Pandemie de Coronavirus, autoritățile avertizează!

„Am combinat aceste două metode, dar pentru asta avem nevoie de profilul genetic al populațiilor cărora li se adresează acest vaccin. Din punct de vedere al sistemului imun, există niște trăsături comune diverselor regiuni din lume. Configurația noastră imună este diferită de cea din Asia, India, China, America de Sud și este asemănătoare cu cea a populației din Europa și America de Nord. Ar fi un vaccin personalizat populațional sau regional”, a mai spus Păunescu.

Citește și: De frica Coronavirusului, chinezii își ucid animalele

„Liberalismul este cea mai gravă boală de care suferă omenirea, o boală care omoară oamenii în multe feluri. Una dintre acestea este incapacitatea de a studia acest virus așa cum trebuie”, text din fake-news-ul despre savanții români din Timișoara care ar fi inventat vaccinul contra Coronavirus, însă doar pentru populația albă.

#News