Foto: preluare WOWbiz

Gest emoționant din partea lui David, copilul cunoscutei vedete Andreea Mantea.

Băiețelul a decis să adune toți banii din casă și să îi să îi ofere unei vânzătoare ce purta mai tot timpul haine mai ponosite.

 (…) I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare. Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 3.000 de lei. Într-o zi a mai venit la mașina cu mămica și o fetiță. Totul face din generozitate”, a spus Mantea, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, cunoscuta vedetă a mai precizat că vânzătoarea l-a cunoscut pe băiat și a revenit la casa acestora pentru a returna banii pe care David i-a adunat. Mantea a rămas surprinsă de gestul băiatului, afirmând că nu este prima dată când el încearcă să îi ajute pe cei mai puțini norocoși.

Vedeta va prezenta din luna aprilie „Casa Iubirii”

Andreea Mantea va prezenta, din 4 aprilie, cel mai așteptat reality show, „Casa Iubirii.” Emisiunea este o călătorie pentru găsirea sufletului-pereche și va putea fi urmărită de luni până vineri, de la 10.00 şi de la 17.00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17.00 şi de la 19.00.

Șapte fete și șapte băieți vor intra în „Casa Iubirii” pentru a-și găsi perechea, Andreea Mantea fiind cea care îi va ghida și ajuta în drumul lor. La finalul emisiunii vor exista doi câștigători, o fată și un băiat, ce vor primi 10.000 de euro.

La fiecare final de săptămână va fi ales de telespectatori, prin vot, favoriții. Aceștia vor primi și un premiu de 5.000 de lei. Concurenții au făcut deja cunoștință cu Andreea Mantea, vedeta precizând că îi va urmări cu atenție pentru ca aceștia să respecte regulile emisiunii.

Citește și: „Am greşit, scuze!”, o resuscitare a emisiunii „Iartă-mă”, prezentată, de data aceasta, de Andreea Mantea