„Am greşit, scuze!”, o resuscitare a emisiunii „Iartă-mă”, prezentată, de data aceasta, de Andreea Mantea

„O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită”, a spus Andreea Mantea, gazda emisiunii

Andreea Mantea / Foto: preluare tacataca.ro

Andreea Mantea revine pe sticlă cu o nouă emisiune care seamănă izbitor de tare cu o alta, prezentată pe timpuri de Raluca Moianu și difuzată la TVR. Cu toate că nu e aceeași emisiune, conceptul pare aproape identic.

Pe scurt, toată acțiunea se va concentra în jurul unei persoane care consideră că a greșit față de o alta. Acea persoană va fi prezentă în platoul emisiunii unde își va spune povestea, cât și motivul pentru care crede că a greșit.

Ulterior va fi intervievată și persoana care ar trebui, în mod normal, să primească scuze de la prima. Ultimul pas este confruntarea față în față a celor doi, în speranța că Andreea Mantea va reuși să îi facă să se împace.

Andreea Mantea, extrem de nerăbdătoare să înceapă noua emisiune

„Aşa cum v-am obişnuit de atâţia ani, vin în faţa dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită.

Se spune că atunci când greşeşti foarte tare cuiva şi nu ai parte de iertarea dorită, simţi nevoia să îţi spui povestea şi să-ţi ceri iertarea în faţa cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult şi să îi ajut să îşi găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă şansă”, a declarat Andreea Mantea, potrivit Pagina de Media.

Emisiunea „Am greşit, scuze!” va fi difuzată la Kanal-D, în fiecare zi de sâmbătă.

Citește și: Iulia Albu a renunțat la găini și s-a dat pe pisici