Polițiști implicați într-un accident rutier în București

În accident au fost implicate o autospecială de poliție și un autovehicul.

O autospecială a Poliției a fost implicată într-un accident în Capitală, doi polițiști și alte două persoane fiind transportate la spital, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit polițiștilor, miercuri, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Șos Panduri/Calea 13 Septembrie, în accident fiind implicate o autospecială de poliție și un autovehicul.

„Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție, ce aparținea IPJ Dâmbovița, care se deplasa pe Șos. Panduri, la intersecția cu Calea 13 Septembrie, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 22 ani, care se deplasa pe Calea 13 Septembrie”, a anunțat Brigada Rutieră. În urma accidentului, au suferit leziuni doi polițiști și două persoane din celălalt autovehicul. Toate victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Locurile unde se pot face grătare de 1 Mai