Iulia Albu a renunțat la găini și s-a dat pe pisici

Stilista și-a numit noua pisică „Ștoarfa”

Cine a fost prima? Găina sau Iulia Albu? Nu vom ști niciodată, desigur! Însă ceea ce știm este că, în timp ce trecutul este, în continuare, o necunoscută, prezentul se prezintă a fi schimbător. Probabil toată lumea își amintește de găina Iuliei Albu, cea cu care defila pe la toate emisiunile posibile și imposibile, în urmă cu câțiva ani.

La momentul respectiv, toate publicațiile de profil își concentrau atenția pe noua achiziție a divei, totul ca ulterior, găina să intre într-un con de umbră.

Și cum Iuliei Albu par să-i placă prea mult conurile de umbră, a scăpat de găină (sperăm noi că nu a trimis-o în oala cu ciorbă) și și-a luat o pisică pe care s-a și grăbit s-o boteze – cum altfel dacă nu „Ștoarfa”?

Dacă pisica ar putea vorbi, nu numai că ar înjura-o de dimineață până seara pe Iulia Albu, pentru acest nume, însă vedeta s-a putea trezi chiar și dată în judecată de morocănoasa felină.

*Pentru ca adevărul jurnalistic să fie, totuși, respectat este bine să menționăm faptul că fosta găină a Iuliei Albu, pe numele ei  „LouLou de la Fraise”, a decedat în 2013 din cauze naturale și, în mod sigur, nu a ajuns în nicio oală cu ciorbă, afirmația de mai devreme fiind un pamflet care trebuie tratat ca atare.

Iulia Albu a renunțat la găini și s-a dat pe pisici

Citește și: Danube Rock Sounds va avea loc în septembrie, la Galați