Sursa foto: Pro TV

Ana Baniciu, cântăreața în vârstă de 28 de ani, a vorbit la podcastul lui Radu Tibulcă despre relația pe care o are cu actorul Mihai Bendeac. Artista a mărturisit că juratul de la „iUmor” este un „bou” pentru că el crede că nu îl apreciază.

Mai mult, Baniciu a mai precizat că l-a urmărit, de multe ori, la teatru și îl consideră unul dintre cei mai deștepți oameni de televiziune pe care îi are România în momentul de față.

Ana Baniciu: „Este foarte inteligent”

 „Bendeac este un bou pentru că el crede că nu îl apreciez și eu îl apreciez maxim și îmi place maxim de el, de actorul din el. L-am urmărit și la teatru, dar el nu știe. Eu sunt o fată cultă. Am găsit acum momentul să spun asta, poate aude. (…) Mie mi se pare unul dintre cei mai deștepți oameni de TV din ultima perioadă în contextul în care nu face compromisuri”, a spus cântăreața, relatează Libertatea.ro.

Mai mult, Ana Baniciu e de părere că modul în care Mihai Bendeac face reclamă este cu totul diferit față de cum face ea.

„El nu face reclamă pe față, cum facem noi toți. Eu fac reclamă pe față pentru că mi se pare mult mai asumat să fac pe față și nu am ce are el. El are posibilitatea de a spune că nu face așa, și atunci e mult mai mișto”, a mărturisit vedeta la podcastul lui Radu Tibulcă.

Totdată, artista îl laudă pe Bendeac pentru faptul că se află „în poziția aia de forță” prin care ajunge la inimile oamenilor din fața ecranelor. Ba mai mult, Baniciu a mai susținut că Bendeac este un bărbat inteligent, iar oamenii „îl admiră.”

„De câteva ori am discutat cu el și mi-a părut rău așa să văd că el are o percepție diferită față de cum e el văzut din exterior. Oamenii îl admiră. Este foarte inteligent”, a concluzionat  artista.

Ana Baniciu s-a născut în 1993 și este fiica lui Mircea Baniciu și a actriței Diana Gheorghian. Ea a devenit cunoscută cu formația Lala Band și serialul „Pariu cu viața.”

Ce orientare sexuală are Mihai Bendeac?