Ce orientare sexuală are Mihai Bendeac?

Enigma din jurul lui Mihai Bendeac se adâncește

Foto: Facebook

De-a lungul timpului, de jur-împrejurul actorului Mihai Bendeac au circulat fel de fel de speculații, mai mult sau mai puțin adevărate. Una dintre cele mai cunoscute este cea potrivit căreia actorul ar fi gay. Cu toate că a fost întrebat în repetate rânduri dacă zvonurile sunt adevărate, Bendeac nu a oferit niciodată un răspuns concret, refuzând să vorbească foarte mult despre viața sa privată reală.

În paralel, Mihai Bendeac a fost observat flirtând de mai multe ori cu diferite concurente de la emisiunea pe care o jurizează, iUmor. Așadar, cu această informație pe „tapet”, se poate spune că enigma referitoare la adevărata orientare sexuală a artistului se adâncește. Iar dacă punem la calcul faptul că actorul este bun prieten cu rapperul Cheloo, cel cunoscut pentru fobia sa pentru comunitatea LGBTQ+, misterul devine cu atât mai profund.

„În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transsexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu «fil»! Aceste comentarii sunt adevărate!”

Invitat la podcastul moderat de Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a explica de unde a început totul. În plus, actorul a ținut să menționeze că orientarea sa sexuală este una volatilă, sugerând că nu exclude posibilitățile, atunci când ele îi sunt oferite. „Totul a plecat de când eram la «Mondenii», unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că sketch-ul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia «La naiba, la naiba!», iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu. După care am avut numai avantaje şi cu gagicile, creează o curiozitate, bă, asta chiar o fi?”, a mai spus acesta.

Citește și: Anamaria Prodan uimește pe toată lumea. Ce a spus despre Reghe