Anamaria Prodan uimește pe toată lumea. Ce a spus despre Reghe

„O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf (Instagram)

Anamaria Prodan a oferit un set de declarații la care nu se aștepta nimeni, niciodată. Cunoscută ca având parte de o fire vulcanică (asezonată cu o gură „slobodă”), aceasta a vorbit, din nou, despre relația „pe ducă” pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, tatăl copiilor ei.

Spre marea surprindere a tuturor, Anamaria Prodan nu a mai împroșcat și de data aceasta cu „venin”

Desigur, nu putem ști dacă această nouă strategie a Aneimaria Prodan nu este doar o metodă temporară de a-și recăpăta soțul, ca mai apoi, în cazul în care nu-i funcționează, să revină la vechile obiceiuri, dar putem să speculăm. Așadar, într-o încercare disperată de a-l face pe Laurențiu Reghecampf să se răzgândească în legătură cu divorțul, impresara i-a transmis indirect acestuia că îl iartă dacă se va întoarce acasă. „Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vieții am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect! Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII.

Niciodată nu veți vedea așa ceva de la noi pentru că noi ne iubim și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovadă mai mare de iubire, respect și recunoștiință putem noi, familia, să-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF? O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare dată când drumul lui merge către un <dead end>( n. r. sfârșit)! Doar sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând răutate în tot ceea ce întreprid, dar nu le judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre soția lui Bădălău. „O analfabetă frustrată și geloasă”