Bianca Drăgușanu, despre soția lui Bădălău. „O analfabetă frustrată și geloasă”

Claudia Pătrășcanu se află încă în divorț cu Gabi Bădălău, iubitul năbădăios al starletei

Bianca Drăgușanu, această Barbie de România, o amenință pe Claudia Pătrășcanu cu proces pentru calomnie, dar limbajul pe care îl folosește la adresa soției lui Bădălău (încă) arată că este foarte departe de normele de moralitate pe care încearcă să le etaleze.

 După o serie de afirmații făcute de Claudia, în care mai voalat sau nu i-a recomandat acesteia să stea cât mai departe de copiii săi, reacția Biancăi nu a întârziat să apară. Mai mult, aceasta a aruncat cu cuvinte grele la cea care este mama copiilor lui Bădălău, iubitul cu care se împacă sau se desparte, cu atât de multă rapiditate că nimeni nu mai ștei dacă mai sunt împreună sau nu.

„Această femeie a reacționat ca o femeie plină de ură, gelozie și invidie, este dovada prostiei întruchipate. O analfabetă frustrată și geloasă. Cred că este disperată pentru că acest bărbat chiar mă iubește și reacția ei vine în urma faptului că am primit o mie de trandafiri. Iar ea este singură și amărâtă. Nu face nimic și se leagă de numele meu. Eu fac ceva, am avut proiecte în televiziune. Dacă nu știe cine sunt, îi spun eu. Eu sunt o femeie care are proiecte în televiziune de peste 18 ani. Eu sunt Bianca Drăgușanu, despre care ea vorbește și pe care acum câteva luni o lăuda și cu care voia să fie prietenă”, a afirmat Drăgușanu, pentru Cancan.

Mai mult decât atât, Drăgușanu a anunțat pe această cale că soția lui Bădălău va avea un al doilea proces cu aceasta, ba chiar a acuzat-o pe brunetă că își folosește copiii ca „monedă de schimb” în relația cu tatăl acestora.

„Vă spun, nu este nici pe departe mamă perfectă. Ar trebui să-i fie rușine. O mamă perfectă nu-și folosește niciodată copiii ca monede de schimb. Și o mamă perfectă nu-l jignește niciodată pe tatăl copiilor săi, indiferent cât de proastă ar fi relația cu tatăl copiilor ei. Să-i fie rușine pentru toate lucrurile pe care le face. Are deja un proces cu mine, nu știu dacă a primit notificarea, dar o să mai aibă unul. Că ne putem judeca în tribunal și ne putem jigni în media, nu contează. Doar că eu nu pot să folosesc jargoanele astea, pentru că eu nu sunt obișnuită, nu sunt prost crescută ca ea”, a mai spus Drăgușanu, pentru Cancan.

Citește și: Bianca Drăgușanu face bani frumoși din a fi imaginea unui videochat