Twitter restricționează accesul utilizatorilor

Cei care au conturile neverificate pot avea acces la 600 de tweet-uri pe zi, în timp ce conturile verificate vor avea acces la 6.000 de postări pe zi

Elon Musk a anunțat că Twitter va restricționa temporar numărul de postări la care pot avea acces utilizatorii. Într-un tweet, Elon Musk a spus că cei care au conturile neverificate pot avea acces la 600 de tweet-uri pe zi, în timp ce conturile verificate vor avea acces la 6.000 de postări pe zi, potrivit ziare.com.

 De asemenea, Elon Musk a precizat că noile conturi neverificate vor avea acces la 300 de postări pe zi.

El a adăugat că limitele temporare au fost instituite pentru a rezolva „nivelurile extreme” de distrugere a datelor și de manipulare a sistemului. Vineri, cei care încercau să acceseze Twitter au fost anunțați că trebuie să se autentifice pentru a vedea conținutul. Decizia a fost o „măsură de urgență temporară”, a mai  declarat Elon Musk.

Vineri, celor care au încercat să acceseze platforma li s-a spus că trebuie să se autentifice pentru a vizualiza conţinutul.

Mişcarea a fost o ”măsură de urgenţă temporară”, a declarat Musk. Sâmbătă, twitter s-a confruntat cu o problemă în întreaga lume. De la prânz, pentru mulţi utilizatori din întreaga lume a fost imposibil să acceseze platforma.Utilizatorii au raportat dificultăţi în accesarea platformei sau cel puţin în actualizarea paginilor. Au fost raportate mesaje precum ”Nu se poate prelua tweet-uri în acest moment”, ”A apărut o eroare” sau ”Limita de viteză a fost depăşită”. Site-ul Downdetector, care urmăreşte bug-urile de pe site-uri web, a primit peste 10.000 de rapoarte din întreaga lume de la începutul după-amiezii. Întreruperea pare să se rezolve treptat pentru unii utilizatori.

Cea mai precisă hartă 3D a Universului, creată de sonda spațială europeană Euclid