Un bărbat din Prahova a rămas fără 12.000 de euro

Banii au fost sustraşi de două femei care i-au spus acestuia că au haine ieftine de vânzare

Un bărbat dn Prahova care a fost abordat de două femei, sub pretextul că acestea au haine ieftine de vânzare, a rămas fără 12.000 de euro. Banii, care erau păstrați în casă, au fost sustraşi de cele două femei. Poliţiştii le-au identificat pe cele două suspecte şi au recuperat mare parte din bani, potrivit g4media.ro.

Furtul s-a produs pe 28 iunie, când două femei au mers la casa din Breaza al unui bărbat, oferindu-i acestuia haine ieftine de vânzare.

Proprietarul le-a lăsat pe cele două să intre în casă, după plecarea acestora constatând că îi lipseşte suma de 12.000 de euro,  motiv pentru care a reclamat furtul la poliţie. Poliţiştii le-au identificat pe cele două suspecte, două bucureştence cu vârste de 36, respectiv 43 de ani. Poliţiştii oraşului Breaza au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele celor două femei, unde descoperit şi ridicat suma de 11.300 de euro, dar şi mai multe mijloace materiale de probă. Cele două au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de furt calificat.

Twitter restricționează accesul utilizatorilor