Raluca Turcan. Sursă FOTO: Guvernul României

Pusă pe fapte mari, Raluca Turcan a declarat astăzi că în Sibiu vor dispărea anumiți oameni din funcții, aceștia urmând să fie înlocuiți cu alții. Mai exact, vorbim despre subprefectului județului Sibiu, însă și despre directorul DSP Sibiu. De asemenea, Turcan a mai spus că așteaptă, de asemenea, și demisia șefului Spitalului Județean din Sibiu, adăugând că „nu există nicio îngăduinţă atunci când e vorba de funcţionarea acestor instituţii pentru a salva viaţa oamenilor”.

Tot Raluca Turcan a mai spus că executivul oferă tot sprijinul sănătății, în această perioadă, adăugând că 1,2 miliarde de euro s-ar fi alocat pentru aparatură.

Raluca Turcan: „Nimic nu este mai presus decât sănătatea oamenilor şi pentru asta trebuie să fim cu toţii solidari şi eficienţi”

„Instituţiile trebuie să acţioneze şi să inspire încredere, mai ales în spital. Un om când priveşte spre spitalul din localitate trebuie să fie îndemnat să acţioneze din timp şi nu să ajungă într-un stadiu foarte grav. De aceea măsurile (…) au plecat de la revocarea din funcţie a subprefectului din judeţul Sibiu care a fost la comandă în ultimele 2 săptămâni, perioadă în care se putea mai multă eficienţă. De asemenea, am primit demisia directorului DSP Sibiu şi aştept şi demisia managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă. Spun lucrul acesta tocmai pentru că vrem să îndreptăm situaţia din judeţul Sibiu şi nu există nicio îngăduinţă atunci când e vorba de funcţionarea acestor instituţii pentru a salva viaţa oamenilor”, a afirmat viceprim-ministrul Raluca Turcan, astăzi.

Citește și: Turcan iese la rampă cu noi promisiuni

#News