Robert Negoiță, cel ce s-a lepădat de PSD, ca să treacă nestingherit în partidul de traseiști al lui Victor Ponta, pare să fi dat de necaz. Nu că l-ar interesa pe acesta prea mult necazurile, de vreme ce, mai toată viața lui, a reușit să treacă peste ele exact ca gâsca prin apă, de mai-mai c-ai fi putut să juri că ursitoarea norocului a fost cea mai activă, în momentul nașterii acestuia.

Auzind de toate neregulile din administrația Negoiță, Ana Ciceală, candidata USR la primăria Sectorului 3 a anunțat că are de gând să depună o plângere penală împotriva acestuia, amintind de locuitorii comunei Cățelu, cei obligați să trăiască în toxicitate, poluare și mirosuri deranjante, din princina deșeurilor din zonă.

Citește și: Ponta, despre Negoiță: „Poate cel mai bun primar de Sector”, dar uită de Piedone

Motivația plângerii penale împotriva lui Negoiță: comuna Cățelu

„Din cauza acestui abuz, câteva mii de oameni suferă în prezent. Cei din Căţelu au de-a face cu poluarea, cu mirosuri pestilenţiale, cu zgomot şi cu foarte multă toxicitate la toate nivelurile. Am depus această plângere după ce am epuizat toate celelalte căi legale prin care am încercat să sesizez situaţia. Am făcut sesizări la Garda de Mediu şi la Agenţia pentru Protecţia Mediului în ultimele luni şi răspunsuri de la aceste instituţii au venit sub forma unor dispoziţii prin care s-a dispus să fie suspendate lucrările la acea staţie de sortare fără avize. Cu toate acestea, primăria condusă de Robert Negoiţă persistă în nelegalitatea din acea zonă“, a declarat Ana Ciceală.

Citește și: Fifor, mare cugetător, cu un pas în viitor

#News