O minoră a produs un accident rutier soldat cu doi răniți

Autoturismul i-a fost dat de un tânăr de 26 de ani

Spital
Spital sursa foto pixabay

O minoră în vârstă de 16 ani aflată la volanul unui autoturism a produs un accident rutier soldat cu două victime pe DJ 209B, în comuna Borca, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, potrivit g4media.ro.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce o minoră în vârstă de 16 ani, din Borca, conducea un autoturism pe DJ 209B, în afara localităţii Borca, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 ani, din judeţul Suceava, ce se deplasa din sens opus.

„În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 58 ani şi a unei pasagere în vârstă de 57 ani, din acelaşi auto”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că autoturismul condus de minoră i-a fost încredinţat de un tânăr în vârstă de 26 ani, din Borca. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare c din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul spre a fi condus de o persoană ce nu deţine permis de conducere. Roboți trimiși la școală în locul elevilor în Japonia