Sursa foto: IMDB

Șerban Pavlu, cunoscutul actor care a jucat în „Umbre” și în „Ruxx”, a vorbit la podcastul lui Mihai Bobonete despre modul în care a reușit să rămâne pe linia de plutire în perioada pandemiei, dar și despre viața de familie.

Actorul a precizat că iubește ceea ce face și nu s-ar vedea făcând altceva decât actorie.

„Este un job care, la un moment dat, se poate încheia. Nu știu ce aș putea face în afara actoriei. Mi-ar plăcea să fiu barman, dar îți trebuie agerime. Sau poate mă voi apuca de importat anvelope, nu știu”, a declarat Șerban.

De asemenea, îndrăgitul actor a precizat că cea mai mare frică a sa este cea de eșec, urmată de frica de moarte și de a nu fi iubit și apreciat.

„Noi avem impresia că ne sacrificăm pentru toți ceilalți. Orice îl poate răni pe un Rac, dar, în același timp, îi consideră pe ceilalți proști ca noaptea. Nu e deloc confortabil. Eu voiam să fiu actor la teatru, nu am avut fetish-ul ăsta cu starul de cinema. Voiam să văd omul în fața mea”, a mai spus Pavlu, potrivit Libertatea.

Arta de a iubi familia și actoria

Totodată, actorul a vorbit și despre familia sa, precizând că că secretul unei căsătorii fericite este ca fiecare să aibă ceva de făcut, să nu petreacă tot timpul împreună.

„Secretul unei căsătorii fericite e ca fiecare să aibă ceva de făcut, un serviciu, treabă. Avem de vorbit chestii concrete, nu filosofice. Da, pot spune că sunt fericit. E falsă ideea că trebuie să alergi după fericire. Fericit dacă bei asta, dacă te duci în vacanța aia, dacă-ți cauți ceva deosebit. E o căutare falsă. Cred că această căutare a fericirii te poate duce spre un loc nefericit. Trebuie să fii bine, atât. Nu știi dacă ai fost fericit decât privind în urmă, nu realizezi la timpul prezent”, a mai declarat Șerban Pavlu.

Citește și articolul: Carmen Tănase renunță, pe moment, la actorie