Carmen Bruma
Carmen Bruma- pagina de Facebook

Carmen Brumă şi-a surprins fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu o imagine inedită, postată chiar în ziua în care a împlinit 45 de ani. Iubita lui Mircea Badea şi-a anunţat, cu această ocazie, planurile de viitor. Carmen Brumă este pasionată de sport, fiind adepta unui stil de viaţă sănătos. Bruneta ajută doamnele şi domnişoarele cu sfaturi pentru a slăbi într-un mod echilibrat. Iubita lui Mircea Badea a publicat o fotografie în care apare ţinându-se de o frânghie, făcând aluzie la faptul că se ţine foarte bine „.Azi : 45. Planuri de viitor: să mă țin bine”, a scris Carmen Brumă, pe Facebook.

Prezentatoarea TV a povestit că în adolescenţă s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, dar ulterior a găsit rețeta perfectă pentru a se menține la aproape aceleași măsuri.

„Bătrâneţea începe de când începi să te temi de ea”, spune Carmen Brumă

Carmen Brumă a revenit în televiziune şi oferă sfaturile despre nutriţie în cadrul unei emisiuni despre sănătate. Întrebată în cadrul unui interviu despre trecerea anilor, iubita lui Mircea Badea a recunoscut că are neliniști. ”Orice om conştient are nelinişti, întrebări, gânduri fireşti legate de trecerea timpului. George Pruteanu, pe care am avut norocul de a-l avea invitat într-o emisiune, mi-a zis o chestie care sintetizează foarte bine înaintarea în vârstă: „Bătrâneţea începe de când începi să te temi de ea”, a precizat Carmen Brumă.

Fanii apreciază mult modul în care Carmen Brumă alege să-și trăiască viața și stilul abordat pe care îl împărtășește cu cei care o iubesc. „Legat de intervenţiile estetice în 2021 e ca şi când m-ai întreba dacă am un chibrit la dispoziţie pentru a face focul, îl folosesc sau prefer să ciocnesc două pietre până obţin o scânteie. Eu prefer chibritul…”, a povestit Carmen Brumă.

Carmen Brumă se luptă de mai mulţi ani cu o problema de sănătate. Iubita lui Mircea Badea are varice, de care nu a reușit să scape nici în urma unei operații făcute în 2018. Ea a decis să apeleze la o nouă procedură pentru a rezolva această problemă, și anume scleroterapia.

Carmen Brumă s-a operat din nou de varice. Ea a publicat imagini cu picioarele sale, după 48 de ore de la intervenție. Vedeta a explicat cum se simte și ce va trebui să facă pentru a se vindeca.

Șerban Pavlu a aflat secretul căsniciei perfecte