Șofer amendat pe Autostrada Soarelui pentru bullying în trafic

Șoferul a fost amendat cu 3.400 de lei pentru conducere agresivă

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Un șofer în vârstă de 49 de ani, din Călărași, a fost amendat de oamenii legii, ca urmare a unui comportament neadecvat în trafic. El a fost surprins de poliţişti în timp ce forţa un şofer să accelereze pentru a-i permite lui să înainteze, potrivit ziare.com.

Incidentul a avut loc pe Autostrada Soarelui, șoferul fiind depistat cu ajutorul camerelor de filmare și amendat cu 3.400 de lei.

De asemenea, lui i-a fost suspendat și permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. Ca urmare a celor întâmplate pe Autostrada Soarelui, Poliția Română a tras un semnal de alarmă, subliniind că acest tip de bullying în trafic este tot mai des. Deși pentru unii gestul șoferului poate să nu pară un fapt grav, comportamentul poate genera o adevărată tragedie. „Dragă domnule conducător auto/pieton pentru o perioadă, După măsurile luate de către colegul nostru de la Biroul de Poliție Autostrada A2, venim și noi cu o completare, dacă ne permiteți… Să vă puneți în postura celui forțat din spate, așa cum se vede și în materialul video. Dacă se speria în acel moment, avea o reacție și trăgea de volan? Unde se ajungea? Se pare că acest tip de bullying în trafic încă persistă, iar, până nu va dispărea, colegi precum Mihai (agentul constatator din cazul de față) vor fi acolo să ia măsuri! Conduceți regulamentar!”, a transmis Poliția Română. Percheziții în trei județe după furtul mai multor vaci