Loredana Groza și-a șocat fanii! În ce ipostaze fierbinți s-a fotografiat artista

Loredana Groza și-a uimit recent fanii după ce a postat câteva imagini îndrăznețe pe rețelele de socializare. Vedeta și-a etalat trupul suplu care nu trădează nicio clipă faptul că a implinit 50 de ani.

Loredana Groza a postat imagini incredibile care au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Cunoscuta artistă a avut grijă să pună pe fundal una dintre piesele sale cunoscute.

Loredana Groza iși petrece vacanța în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Emirate, care are cinci stele. Artista a ținut să pozeze în fața oglinzilor imense din hotelul exclusivist.

Pentru a -și uimi fanii, Loredana a etalat o colecție impresionantă de pantofi cu toc, de toate mărimile, toate stilurile și toate culorile. Ea nu a uitat să prezinte și un dressing unde se pot vedea ținute de invidiat.

Loredana Groza a dezvăluit că își menține silueta practicând sport și mâncând sănătos. Artista afirmă că nu a apelat niciodată la serviciile medicului estetician. Loredana Groza, care a fost unul din jurații emisiunii „X Factor”, a dezvăluit că nu are silicoane sau vreo intervenție estetică.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a povestit Loredana Groza la Antena Stars.

Loredana Groza, care este una dintre cele mai apreciate artiste, este foarte activă pe paginile de socializare. Ea nu s-a sfiit să posteze și o fotografie în care nu avea nicio urmă de machiaj pe față, de la prima oră a dimineții.

Loredana Groza nu prea ține cont de părerile oamenilor și se poate lăuda cu un corp de invidiat.

Loredana Groza și-a făcut un obicei din a-și ține fanii la curent, pe rețelele de socializare, cu toate lucrurile și evenimentele importante din viața ei. Ea a postat și cadoul inedit pe care l-a primit din partea celebrului designer Cătălin Botezatu. Este vorba mai exact de lenjerie intimă, în diferite culori.

”O, Doamne, sexy! Mulțumesc, Cătălin! Ești cel mai bun! Și cu puțin mov, și cu puțin roz! Roșii ca focul…”, a spus Loredana Groza pe Internet.

Loredana Groza este căsătorită de 20 de ani cu Andrei Boncea.

Citiți și: Loredana Groza, mai naturală decât vreodată