Ioana Tufaru
Ioana Tufaru. Sursa foto: a1.ro

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, nu a devenit cunoscută datorită talentului, cum a fost cazul mamei ei, ci ca urmare a problemelor cu banii. Ani la rând ea s-a confruntat cu lipsuri severe. Ioana Tufaru nu a muncit aproape deloc, trăind din ajutor social.

La un moment dat, fiica Andei Călugăreanu a fost evacuată din apartamentul în care locuia aproape de Obor, din cauza datoriilor uriaşe la întreţinere. Din drepturile de autor ale mamei sale, ea primește de la stat suma de aproximativ 700 lei. Gigi Becali i-a dăruit o garsonieră, după ce Ioana s-a căsătorit şi a născut. După ce s-a căsătorit, o perioadă ea s-a descurcat decent cu banii deoarece soţul ei lucra, dar acesta a rămas fără serviciu.

Ioana Tufaru nu se plânge prea mult de situația în care se află și nici nu vrea deocamdată să se angajeze: „Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, a dezvăluit Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru: „De Paște, îi voi lua lui Luca în dar hăinuțe”

Ioana îl adoră pe Luca, fiul ei, care va merge la școală. Copilul este atras de cărți, de muzică și desen.

„De Paște, îi voi lua lui Luca în dar hăinuțe, căci am depășit stadiul de jucării. De acum este băiat mare, îl pregătim de școală, în toamnă. Îi place cartea, o să-l ajut la lecții, o să am grijă să ajungă un om important”, a declarat Ioana Tufaru.

Anda Călugăreanu este una dintre cele mai iubite artiste din România în anii comunismului. Ea și-a presimțit sfârșitul, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni. La 30 de ani de la tragedie, Ioana dezvăluie ultimul sfat pe care i l-a dat mama ei.

„Eu și mama am avut o relație foarte puternică. M-a adorat. Mă alinta Bubulina, căci eram grăsuță! Știa că este foarte bolnavă, a luptat, dar era foarte slăbită. Mi-a spus că ea o să moară și să am grijă ce fac în viață. Eram acasă când a murit. A fost o tragedie, aveam doar 14 ani… Atunci m-am trezit singură pe lume”, a spus Ioana Tufaru.

Jennifer Lopez a făcut anunțul surpriză care i-a uimit pe fani!