Jennifer Lopez
Jennifer Lopez. Sursa foto: youtube,com

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou logodiți oficial. Ei s-au logodit inițial în 2003, dar au anulat nunta în ultimul moment iar apoi au anunțat că renuntă la logodnă în 2004.

Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani și actorul în vârstă de 49 de ani sunt deciși să meargă în fața altarului.  Ei au confirmat că s-au logodit din nou. Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit inițial în 2002 și s-au logodit în 2003. Ei  s-au despărțit în 2004, din cauza atenției tot mai presante a presei.

„Ești perfect”

JLo și Ben vor deveni în sfârșit soț și soție, după ce actorul american a cerut-o în genunchi de soție pe Jennifer Lopez. JLo însăși a anunțat logodna într-un scurt videoclip. Pe contul său de Twitter, cântăreaţa de origine portoricană a spus că are o „poveste foarte interesantă şi specială de împărtăşit” şi a menţionat că o va dezvălui pe site-ul său personal „On the JLO”, deşi a oferit un mare indiciu prin postarea unui „emoji” cu un inel în dreptul numelui său. Vedeta, cu  lacrimile de bucurie, a arătat un inel impresionant cu diamante verzi și spune: „Ești perfect”. Zvonurile despre logodnă au apărut după ce Jennifer Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaș pe deget.

Ben și Jen s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărțit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jennifer Lopez a continuat să se întâlnească și, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântărețul Marc Anthony, cu care  are gemenii Emme și Maximilian,  acum în vârstă de 14 ani.

JLo și Marc Anthony, în vârstă de 53 de ani, s-au despărțit în 2014. Din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.

Drama cunoscutei vedete Andreea Mantea