Nuami Dinescu: „Am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă”

„Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta”, a povestit actrița

Actrița Nuami Dinescu a devenit cunoscută publicului larg, după ce prezentatoarea de televiziune, Teo Trandafir, a ales-o pe post de co-prezentatoare, cu ani în urmă, în emisiunea pe care aceasta o modera la PRO TV. Sub pseudonimul „Tanța”, actrița reușea, de foarte multe ori, să „fure” atenția în emisiune, devenind, astfel, un personaj extrem de iubit, ceea ce a reprezentat punctul efectiv de start al carierei sale în „liga mare” a actorilor români.

Însă viața actriței Nuami Dinescu nu a fost mereu „numai lapte și miere”. Potrivit relatărilor acesteia, din cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, înainte de a juca pe cele mai mari scene ale teatrului românesc, a lucrat într-un atelier de geamuri și schelă, după cum chiar aceasta a povestit.

„Indiferent tot ce am făcut eu în viața asta, ceva din mine m-a dus într-o altă zonă. Povestea asta cu teatrul și cu talentul nu știi de unde îți vine, e de la Dumnezeu. Eu am terminat un liceu de construcții și apoi am venit în București, unde am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă.”, a declarat Nuami Dinescu la Chefi la Cuțite, citată de Cancan.ro.

Nuami Dinescu a mărturisit că erau momente când muncea câte 12 ore pe șantier

„Am simțit nevoia să fac altceva și m-am întâlnit cu un coleg, eu stăteam la un cămin de nefamiliști pe atunci. Mi-a spus că el cântă într-un cor, la ansamblul artistic al UTC. Mi-a zis că oamenii ăia au și trupă de teatru și i-am zis că vreau și eu să mă duc. A doua zi m-am dus și le-am zis că vreau să intru în trupă. Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta”, a mai spus artista.

Însă cum o astfel de viață nu părea să o caracterizeze, Nuami Dinescu a luat, la un moment dat, decizia de a-și schimba traiectoria, așadar în timp ce muncea și 12 ore pe zi, repeta pentru spectacole și, în plus, făcea meditații.

Ăsta a fost începutul, am tras ca un câine turbat până am intrat la facultatea de teatru

Nuami Dinescu, la „Chefi la Cuțite”

Citește și: Necazuri în familia Pastramă. Brigitte crede că Florin nu este suficient de pocăit