Fuego este în culmea fericirii! De ziua lui va fi pe scenă

Astăzi, Paul Surugiu (Fuego) împlinește 45 ani

Foto: preluare Click.ro

Fiul „adoptiv” al Irinei Loghin, Fuego, pare a fi în culmea fericirii! Astăzi, 23 august, el împlinește 45 ani și, mai mai mult decât atât, își va petrece ziua de naștere acolo unde se simte cel mai bine, și anume pe scenă. Cu toate că a susținut câteva spectacole pe litorial vara aceasta, Fuego recunoaște că nu a mai avut parte de activitatea artistică din alți ani.

Fuego: „Revederea cu publicul este întotdeauna o bucurie, un privilegiu la care nu pot renunța și după care am suferit enorm cât am fost în pandemie și ni s-a răpit acest tip de comunicare”

Fuego a mărturisit că iubește să fie înconjurat de oameni și datorită lor urcă pe scenă de fiecare dată cu bucurie „nimic nu poate egala sentimentul de a fi pe scenă, de a dărui emoții, de a stabili o legătură la sala de spectacol. Ulterior, eu sunt artistul care stă cu orele și dă autografe, povestește cu oamenii și interacționează în mod direct”, a spus artistul de muzică ușoară.

„Nu doar mie mi-a lipsit asta, ci și publicului. Se simte că oamenii sunt dornici de frumos, de artă, de o legătură directă cu artistul din fața lor. Simt și mai intens fiecare moment și au o dorință mai puternică de a fi parte a poveștii. Așadar, pe scenă eu sunt ca peștele în apă! Acolo e lumea mea, acolo eu dăruiesc parte din mine și iată că de aproape 15 ani, fără întrerupere până în pandemie, aduc publicul la sală, prin țară, care plătește bilet ca să mă vadă și să mă asculte!”, a mai spus Fuego, potrivit Click.ro.

Citește și: Tudor Gheorghe, interzis de Elena Ceaușescu. Versurile care au înfuriat-o pe „tovarășă”