Irinel Columbeanu promite că va zice tot. Declarații despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu are intenția de a scrie o carte în care promite că va spune mai multe

Foto: Facebook

Relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-a sfârșit de ani buni. Cu toate astea, deși a trecut vreme suficientă, fostul magnat pare încă să aibă lucruri de spus, cu toate că inițial a abordat o manieră discretă, atunci când a fost întrebat „picanterii” despre viața fostei sale soții.

În urmă cu aproximativ zece ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor făceau prima pagină a ziarelor, fiind chiar protagoniștii unui reality show ce avea ca temă principală viața personală a celor doi. Show-ul atrăgea, la vremea respectivă, suficienți curioși interesați de viața intimă dintre un bărbat bogat, aflat la a treia tinerețe, și Monica, o tânără necunoscută, făcută celebră de Irinel.

Între timp, cei doi au făcut un copil, s-au despărțit, iar Irinel Columbeanu și-a pierdut nu numai soția, ci și averea, fiind incapabil să-și gestioneze viața, după cum chiar acesta avea să recunoască ulterior, în mai multe interviuri. La rândul ei, Monica Gabor își refăcea viața în Statele Unite ale Americii, căsătorindu-se cu Mr. Pink.

Ce are de spus Irinel Columbeanu despre fosta lui soție, va spune, însă în noua lui carte

Despre Monica Gabor, Irinel Columbeanu spune că o vede acum cu alți ochi. „mult mai lucizi, dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri. În continuare impetuoasă. Cele ce-mi vin acum în minte veți afla citindu-mi cât de curând se poate cartea”, a spus acesta, citat de WowBiz.ro. „Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța”, a mai spus acesta.

Citește și: Fuego este în culmea fericirii! De ziua lui va fi pe scenă