Horoscop azi, miercuri 21 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Evenimentul astrologic principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Scorpion cu planeta Neptun de pe Pești. Acest unghi celest ne vorbește de: sensibilitate, gentilețe, delicatețe, tandrețe și romantism, precum și de spiritualitate și inspirație.

BERBEC

Veți resimți o stare emoțională ceva mai echilibrată! Puteți avea parte și de unele mici reușite financiare! Veți reliefa și o intuiție grozavă, uneori chiar profetică!

TAUR

Astrele vă prezintă o mai bună înțelegere în viața maritală! Este o zi de succes și pentru afaceri și treburi de ordin legal. Puteți obține și prietenia sau protecția unei persoane mai enigmatice!

GEMENI

Aștrii zilei vă preconizează o remediere în cele ce țin de sănătate! Raporturile cu colegii de la locul de muncă vor fi destul de bune. Este o zi destul de fastă și în plan profesional!

RAC

Vi se arată o zi destul de prielnică în viața romantică! Și raporturile cu proprii copii vor fi destul de pozitive! Vi se mai relevă și o doză înaltă de credință și de spiritualitate!

LEU

Vi se preconizează o zi foarte satisfăcătoare în sânul familiei! Astrele vă arată și cumva mai nostalgici și visători! Vi se mai relevă și o formă spirituală de protecție împotriva marilor incidente ori accidente!

FECIOARĂ

Veți comunica într-un mod mai sensibil și elocvent! Veți avea succes și la drumuri scurte! Aștrii zilei vă arată și o împlinire tandră în viața de cuplu!

BALANȚĂ

Aveți parte de o zi cu spor la bani! Vă puteți descoperi și unele talente sau abilități de ordin sensibil ori artistic! Vi se poate reliefa și o potențială ameliorare sub raportul sănătății!

SCORPION

Vă veți prezenta cumva mai sensibili, romantici și protectivi! Veți atrage energii cumva mai speciale asupra dumneavoastră! Este o zi interesantă și pentru speculații financiare!

SĂGETĂTOR

Astrele vă arată foarte creativi și intuitivi! O femeie mai în etate vă poate fi de mare ajutor! Vi se mai relevă și unele evenimente împlinitoare în viața familială.

CAPRICORN

Puteți câștiga prietenia unei femei mai mature foarte afective și omenoase! Aveți o zi favorabilă și pentru proiecte de grup! Veți comunica cu cei din jur într-un mod cumva mai afectiv și simbolic.

VĂRSĂTOR

Veți beneficia de o doză mai semnificativă de notorietate, și poate chiar și de popularitate! Raporturile cu șefii vor fi destul de pozitive! Puteți avea și șansa unui câștig material nesperat!

PEȘTI

Aveți parte de o zi de bun augur pentru studiu, examinări și călătorii! Puteți primi și o veste plăcută despre ori de la o femeie mai matură de pe meleaguri străine! Astrele vă relevă și cumva mai spirituali, caritabili și misterioși!

Horoscop HashtagNews