O femeie și nepoții ei din Hunedoara, legați de mâini şi picioare pentru o reţetă de mici

Bărbații au plecat cu 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri.

Poliţiştii din Hunedoara au prins, în urma unor percheziţii, doi bărbaţi, de 31 şi 33 de ani, care în luna septembrie ar fi intrat peste o familie din cartierul Peştişul Mare. Ei au legat de mâini şi picioare o femeie şi pe cei doi nepoţi ai acesteia, de 8 şi 10 ani,  lipindu-le bandă adezivă peste gură. Ei i-ar fi cerut femeii reţeta de mici pe care familia o foloseşte în afacerea sa cu mezeluri şi carne, potrivit ziare.com.

Bărbații au plecat cu 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri. Poliţiştii din Hunedoara au efectuat cinci percheziţii la locuinţele a doi bărbaţi, de 31 şi 33 de ani, suspectați de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată.

”Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 03 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile şi picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri. După sustragerea acestor valori, bărbaţii au părăsit locuinţa lăsând părţile vătămate legate, acestea fiind găsite la scurt timp de un membru al familiei, care a alertat poliţiştii”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, cercetarea s-a desfăşurat cu dificultate, deoarece cei doi tâlhari aveau feţele acoperite cu cagule în momentul atacului. După ce au fost identificaţi, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

CNAIR: Un mormânt princiar a fost descoperit pe lotul 1 al Autostrăzii Ploiești – Mizil