Necazuri în familia Pastramă. Brigitte crede că Florin nu este suficient de pocăit

„Până nu vei reuși să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu, și îl vei face pe Domnul Iisus de râs la volan nu cred că Domnul îți va da acel copil”, i-a reproșat Brigitte soțului

Captură video YouTube

Se poate spune că Brigitte Pastramă e o tipă descurcăreață. Dacă în trecut l-a dus pe Ilie Năstase la altar, ulterior aceasta s-a reorientat spre Florin Pastrămă, un ilustru necunoscut, făcut celebru de un reality show unde, de altfel, și-a și cunoscut actuala soție. Însă cum paradisul are talentul de a nu dura toată viața (a se citi căsnicia), cei doi par acum să nu se mai înțeleagă la fel de bine ca în trecut. Șicane, vorbe de duh și probleme în paradis cu iz de bătaie. Cam așa ar putea fi descrisă, în momentul de față, relația dintre cei doi.

Declarația completă a Brigittei Patrămă, referitoare la soțul ei, Florin

Pilde moderne despre pești, preoți și mașini

„Fără Dumnezeu nu făceam nimic până acum. Știi ce nu îmi place la tine? A fost la biserică o pildă, pastorul a vorbit despre un om care avea un pește pe mașină, și când a plecat de la semafor, a plecat în trombă, și l-a oprit Poliția și au crezut că mașina e furată. I-au verificat actele și au zis „Nu pot să cred că e mașina dumneavostră! Aveți un pește pe mașină, deci sunteți pocăit, de ce ați plecat în trombă?”. Iar mie Sara mi-a zis că de fiecare când te-ai grăbit ai înjurat. Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac”, a declarat Brigitte, despre actualul soț, potrivit Cancan.ro.

De reținut, totuși, că cei doi aparțin, mai nou, aceleiași religii, și anume cea a pocăiților. Astfel, potrivit religiei respective, obiceiurile „păguboase” trebuie înlăturate din viața enoriașilor, atunci când aleg să meargă pe acest drum. Nu este și cazul soțul Pastramă, însă. „Până nu vei reuși să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu, și îl vei face pe Domnul Iisus de râs la volan nu cred că Domnul îți va da acel copil. Nu până în momentul în care vei schimba acest lucru în tine. Nu ai voie să înjuri și să folosești cuvinte necuviincioase pentru că îl faci pe Duhul Sfânt să se rușineze de tine”, a mai spus doamna Pastramă, conform sursei citate anterior.

Citește și: Mărturisirile Andreei Bălan despre fostul său partener