Firea: „Plicușor – Puzișor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde”

PUZ-urile Capitalei, subiect de dispută.

Gabriela Firea îl critică pe Nicușor Dan pentru suspendarea PUZ-urilor în 5 sectoare și spune că, după ce a pledat pentru un interlop care și-a construit o casă în parc, nu are căderea morală să pretindă că vrea binele oamenilor: „Plicușor – Puzisor nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde”.

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care si-a construit cu tupeu casa in PARC, nici macar pe un teren care avea vreo doua fire de iarba, ci in PARC!!!, NU ARE CADEREA MORALA sa pretinda ca vrea binele oamenilor, institutiilor statului si mediului privat din acest oras!

Plicusor – Puzisor nu vrea sa salveze niciun petic de spatiu verde – lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toata lumea sa vina la el, sa-si arate el muschii, sa distruga tot, sa inghete tot orasul DAR sa prospere el si fundatiile lui. Ca doar asta a facut toata viata!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Epoca Dan, Epoca de piatră

Fostul edil are o viziune sumbră asupra viitorului administrației, despre care spune că se aseamănă cu „epoca de piatră”. „Nu a muncit nimic, nu a avut niciun loc de munca! A trait din santajul si etajul, dupa cum stie un oras intreg! Deci, de azi, adio construirea de spitale, scoli, parcari, poduri, pasaje, locuinte, birouri, hale de productie etc in Capitala! Bine ati venit in epoca de piatra a administratiei!”, a concluzionat Gabriela Firea.

Consiliul General al Capitalei are vineri pe ordinea de zi suspendarea PUZ-urilor sectoarelor 2, 3, 4, 5 şi 6. Potrivit liberalei Violeta Alexandru, consilierii PNL vor vota suspendarea pentru numai 3 luni, nu 2 ani, cum a fost propunerea lui Nicușor Dan.

„Trebuie să se respecte legea iar liberalii susțin că în domeniul construcțiilor, al proiectelor de dezvoltare nu trebuie tolerată nicio încălcare a regulilor. Dar nici nu pot fi blocate toate proiectele pentru că acest lucru asumă că toți antreprenorii din București încalcă reguli și nu este așa. Prin investițiile pe care cei corecți le fac, se colectează venituri la bugetul Bucureștiului, dincolo de salariile pe care le plătesc pentru angajații lor”, a anunțat Violeta Alexandru.

Pe de altă parte, dezvoltatorii sunt de părere că toate proiectele construite pe un teren cu suprafața mai mare de 3.000 mp ar urma să fie blocate, astfel că aceștia vor înregistra pierderi semnificative, conform ZF.

Citește și: Primăria Capitalei tranșează suspendarea PUZ-ului