Mașina lui Nicușor Dan ar fi fost interzisă dacă se aplica taxa Oxigen. Sau ar trebui dusă direct la fier vechi. E atât de bătrână, încât mulți dintre votanții actualului Primar General al Capitalei nu erau nici măcar născuți.

Valoare sentimentală, simbol al modestiei absolute sau doar o imagine, mașina este un Citroen, model Citroen BX, fabricat în 1986, cu o motorizare non-euro, astfel că Nicuşor Dan nu ar mai fi putut circula cu ea în centrul Bucureştiului, dacă taxa oxigen ar fi intrat în vigoare, notează România TV.

Potrivit declaraţiei de avere, Nicușor Dan – candidatul independent susținut de PNL și USR-Plus  – are un venit de aproape 10.000 de lei pe lună şi deţine un autoturism vechi de peste 30 de ani.

Dacă vorbim și despre datorii, Nicuşor Dan are, conform declaraţiei de avere, două credite de la Garanti Bank, unul în valoare de 27.000 de euro, scadent în 2020, şi altul de 63.800 de euro, scadent în 2032. Se pare că respectivele credite nu l-au ajutat prea mult la achiziționarea unui nou autoturism.

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL-USR-PLUS la alegerile locale din București, a votat duminică dimineață, venind la secția de votare cu soția și fetița. El i-a invitat pe bucureșteni la vot, ”încă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, votul este mai lent”.

”Am votat pentru un oraș extraordinar care are oameni muncitori și creativi și a dovedit că în zona privată poate face ceea ce își propune. Invit bucureștenii să iasă la vot, încă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, votul este mai lent. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul că alegerile se desfășoară în condiții de siguranță și pentru a încuraja bucureștenii să iasă la vot”, a declarat candidatul independent Nicușor Dan, susținut de PNL și USR-Plus.

Citește și: Ion Țiriac și Ilie Năstase ar juca un tenis. Cu grenade

#News