Ion Țiriac
Ion Țiriac

Ion Țiriac și Ilie Năstase au câștigat proba de dublu a turneului de la Roland Garros din 1970, când i-au învins în finală pe americanii Arthur Ashe și Charles Pasarell, scor 6-2, 6-4, 6-3. Faima de atunci s-a trasformat în scandal zilnic, tabloid pentru can can și lovituri de bastoane virtuale. Cam așa se întâmplă când trecutul glorios se termină în bani, mașini de lux și certuri conjugale.

Ion Țiriac a ajuns la vârsta la care se plictisește și discută vârste, averi și contracte de muncă neonorate. Încă un an în plus și va deveni campion la privitul pe vizor și analiza apometrelor vecinilor.

Pe principiul ”fiecare la scara lui”, Țiriac stă la pândă, numără monezile din portofelul colegului de breaslă Ilie Năstase și încearcă un umor chinuit, care să-l aducă iar pe prima pagină de la Cancan.ro.

”Ilie Năstase e cel mai inteligent om de pe această planetă. Are 80 sau 85 de ani (n.r. Ilie are, în fapt, 74 de ani) și nu a muncit nicio zi în viață lui. Iar acum i-a cumpărat soției o mașină de 250.000 de euro.

Am auzit că Rădoi vrea să-și facă o mașină cadou dacă va califică națională. Să vorbească cu Ilie. Mă întreb ce-și va mai cumpără acum. Am auzit că avioanele s-au ieftinit,” a declarat Ion Țiriac, conform GSP.

Cu sau fără atitudinea de gospodină la pensie, Ion Țiriac rămâne unul dintre cei mai influenți oameni din România.

Faima s-a transformat în averea uriașă pe care o deține și capacitatea cu care își gestionează afacerile. De asemenea, să nu uităm că fostul tenismen are și o pensioară pe măsură, pensioară pe care se laudă că nu și-ar fi ridicat-o niciodată

Conform impact.ro, Ion Țiriac ar încasa lunar o pensie între 10 000 și 12 000 de lei, suma cu mult peste media pensiilor din România. Motivul sumei este gradul de colonel pe care Ion Țiriac îl are, după ce a fost 20 de ani ofițer în Ministerul de Interne.

Citește și: Loredana pozează goală, iar românii sunt scandalizați: ”Nu îți e rușine?”

#News