Ilie Năstase și Ioana (captură video)

Ilie Năstase și Ioana par că au revenit la sentimente mai bune și au lăsat deoparte gândul de a divorța, în urma unui episod de violență domestică la care a supus-o fostul jucător de tenis. Într-un interviu acordat emisiunii Teo Show de la Kanal D, cei doi au avut declarații împăciuitoare, dar și acuzații voalate. De altfel, Ioana a admis că și-a călcat pe suflet pentru a continua relația cu Ilie, și nu din vreun interese financiar, ci pentru că, potrivit propriilor declarații „Ilie mă are doar pe mine, am considerat că el chiar are nevoie de mine, eu am grijă de el, eu stau cu el tot timpul”. Ioana consideră că llie este cel care trebuie să se schimbe în această relație. „E un om sincer, face doar ceea ce simte. El trebuie să se schimbe. Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte. Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu, dar mă supăr dacă mă înjosești”, a mai spus Ioana, cea care auzise „doar de la lume” de Ilie Năstase.

Fostul sportiv a susținut afirmațiile Ioanei, cu privire la (dez)interesul financiar, mai ales că sunt de ceva vreme împrerună și acest lucru s-ar fi observat deja. „De mult timp suntem împreună, ea a renunțat la divorț, noi am vorbit amândoi. Nu a fost niciodată vorba de un interes financiar între noi doi, ea a avut afaceri de la soțul ei. A fost căsătorită de la 24 ani. Dacă am avut și eu niște bani acolo, asta nu înseamnă că a stat cu mine pentru bani! E sinceră, este o fată credincioasă! M-a convins și pe mine. Nu am văzut atâtea mănăstiri nici când eram copil. Am fost la toate mânăstirile din România. Prima dată când am văzut-o, am invitat-o la o băutură și ea nu bea. Am insistat”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D

Ilie Năstase, invitat la nunta Simonei Halep

În cadrul aceluiași interviu, voit sau nu, Năstase a scăpat „porumbelul” cu privire la data la care va avea loc nunta Simonei Halep. Întrebat fiind unde va petrece ziua de naștere a soției, Nasty a spus că alături de fostul lider mondial al tenisului feminin. „De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie Năstase, la Kanal D.

Citește și: Ilie Năstase nu se gândește încă la testament