Horoscop azi, luni 26 decembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest principal al zilei este oferit de trigonul Lunii de pe Vărsător cu planeta Marte, în retrogradare, de pe Gemeni. Acest unghi astral forte ne vorbește de: tărie, determinare, vigoare, capabilitate, tenacitate, ambiție și vitalitate.

BERBEC

Puteți obține prietenia unei femei mai în etate! Veți comunica și cumva mai direct, viguros și impresionant! Puteți primi și o veste mai importantă de la un bărbat mai tânăr.

TAUR

Aveți parte de indicii celeste pozitive în plan social, public! Puteți câștiga și simpatia și ajutorul unei femei foarte influente și puternice! Vă veți arăta și ceva mai determinați sub raport financiar.

GEMENI

Astrele vă arată mai deschiși și mai versatili sub raport mental, intelectual, precum și spiritual. Este o zi de bun augur și pentru călătorii. Aveți o zi prielnică și pentru acțiuni și activități ce necesită forță și tărie, atât fizică, cât și mentală!

RAC

Vă veți prezenta cumva mai intenși și mai pasionali sub raport sentimental, afectiv. Puteți rezolva cu brio și o chestiune ce ține de o datorie. Vi se mai poate prezenta și o remediere forte în planul sănătății.

LEU

Vi se preconizează o zi plăcută și armonioasă în viața de cuplu. Relaționările generale cu cei din jur vor fi satisfăcătoare. Vă puteți realiza și unele planuri de viitor foarte ambițioase și temerare.

FECIOARĂ

Aveți parte de semne mai bune în planul sănătății! O femeie mai matură de la locul de muncă vă va fi de mare folos! Vi se mai arată și o falnică reușită profesională!

BALANȚĂ

Aștrii zilei vă sunt surâzători în planul iubirii! Totodată, puteți fi și ceva mai populari și admirați de către societate pentru șarmul dumneavoastră! Puteți primi și o veste foarte utilă despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare.

SCORPION

Relațiile cu o femeie mai matură din familie se vor arăta deosebit de bune! Este o zi fastă pentru a vă ocupa de treburi de ordin domestic! Din păcate, aveți parte și de un risc ceva mai semnificativ de accidente, așadar fiți ceva mai grijulii!

SĂGETĂTOR

Astăzi puteți primi o veste bună! Este o zi de succes și pentru studiu, evaluări și călătorii! Aveți parte de o zi excelentă și în planul afacerilor, dar și în cel al vieții maritale!

CAPRICORN

Vi se preconizează o zi destul de rodnică sub raport financiar, bănesc. Vi se mai prezintă și o ameliorare importantă în cele ce țin de sănătate! La job un bărbat mai tânăr vă poate fi de mare folos!

VĂRSĂTOR

Astrele vă prezintă mai sensibili, tandri și afectuoși. Veți avea parte de o zi destul de dinamică cu întâmplări diverse și interesante. Este o zi de bun augur și pentru întreceri, competiții și concursuri!

PEȘTI

Veți fi ceva mai creativi și intuitivi! Puteți descifra și un mister foarte interesant! Vă veți înțelege foarte bine cu un bărbat mai tânăr din familie. Este o zi indicată și pentru munci fizice legate de ipostaza casei, a căminului.

Horoscop HashtagNews