Horoscop azi, marți 14 februarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este redat de cuadratura Lunii de pe Scorpion cu planeta Saturn de pe Vărsător. Acest unghi astral ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism, răceală afectivă, necazuri și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest marcaj astrologic mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, reziliență, determinare, răbdare, perseverență, înțelepciune, ponderație și stăruință.

BERBEC

Aveți parte de un mic risc de accidente din neatenție, deci fiți ceva mai precauți! Puteți resimți și o stare emoțională ușor cam tensionată. Există riscul și unui conflict mai dur cu un prieten mai în vârstă sau doar mai vechi.

TAUR

Vi se arată o zi mai aspră în viața maritală! Nu este o zi fastă pentru afaceri, tranzacții, negocieri, contracte, litigii și alte treburi ce țin de acte în general. În cele ce țin de profesie se poate releva un blocaj important!

GEMENI

Îngrijiți-vă ceva mai atent de sănătate! La locul de muncă puteți întâmpina ușoare divergențe în relația cu o colegă mai matură! Nu vă este, sub nici o formă, o zi indicată pentru călătorii pe meleaguri străine!

RAC

Din nefericire, vi se preconizează o zi ceva mai tensionată în viața romantică. Totodată, vă puteți simți și cumva mai puțin populari și apreciați. Aveți și un risc mai înalt de accidente, deci fiți ceva mai grijulii!

LEU

Vi se pot reliefa unele mici probleme legate de o femeie mai în etate din familie! Nu este o zi de bun augur pentru a vă ocupa de treburi ce țin de casă. În viața maritală vi se pot ivi unele divergențe chiar severe!

FECIOARĂ

Puteți resimți o stare mentală cumva mai agitată și tensionată. Totodată, puteți întâmpina și unele mici probleme de comunicare! La locul de muncă vi se poate reliefa un conflict cu o persoană mai în etate.

BALANȚĂ

Vi se pot reliefa unele mici dificultăți de ordin material, financiar. Totodată, puteți cunoaște și unele minore dificultăți în a vă prezenta talentele, abilitățile și competențele. Și în dragoste vi se pot isca unele divergențe mai serioase!

SCORPION

Puteți manifesta un comportament cam imatur și capricios! Ar fi de foarte bun augur dacă ați încerca să fiți ceva mai practici, logici și organizați! Vi se mai pot prezenta și unele necazuri legate de o persoană mai vârstnică din familie.

SĂGETĂTOR

Încercați să vă ocrotiți ceva mai atent starea de sănătate. Vi se pot reliefa unele probleme ce țin îndeosebi de sistemul digestiv, iar în cazul femeilor și de sâni. Fiți ceva mai diplomați, dar și mai pozitivi, în comunicare!

CAPRICORN

Vă puteți aștepta la unele dificultăți în relația cu o prietenă mai matură. Nu este o zi prielnică pentru acțiuni și activități de grup. Încercați să fiți ceva chibzuiți și moderați cu gestionarea bugetului!

VĂRSĂTOR

Vi pot reliefa unele mici neajunsuri de ordin social, public! Relația cu șefii poate cunoaște o ușoară tensionare. Încercați să vă mai temperați eventualele porniri egoiste, ursuze și critice!

PEȘTI

Din păcate, nu aveți o zi tocmai fastă pentru studiu, evaluări și călătorii. Puteți primi și o veste mai neplăcută de la o femeie mai matură de la mare distanță! Totodată, mai puteți atrage și dușmănia ascunsă a unei persoane mai în etate!

Horoscop HashtagNews