Ilie Năstase nu se gândește încă la testament

Ajuns la 75 de ani, „Nasty”, băiatul obraznic al tenisului din anii 70, nu vede rostul unui astfel de act

Ilie Năstase a împlinit astăzi 75 de ani, însă nu i-a în calcul necesitatea unui testament, din două considerente simple, încă nu i-a venit vremea să se întâlnească cu „doamna în negru”, plus, copiii săi nu au nevoie de banii tatălui.

Într-un interviu acordat Viva, Nasty a declarat că are atât de multă energie, încât preferă vacanțele, nu întâlnirile cu avocații pentru a-și face testamentul. „Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri! Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a spus Ilie Năstase.

De altfel, succesul pe care l-a avut în timpul carierei de sportiv i-a permis să își facă toate mofturile. Și nu doar pe ale lui, prin achiziționarea de diverse autoturisme de lux, cât și pe ale soțiile sau iubitele sale.

Năstase, 5 din 2.500

În cartea sa autobiografică, fostul tenismen mărturisea că a avut aproximativ 2.500 de iubite. Dintre acestea, doar pe cinci putem spune că le-a iubit cu adevărat, căci a ajuns cu ele în faţa altarului, potrivit SpyNews.

Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri. Astfel, la doar 26 de ani, Ilie Năstase s-a hotărât să renunţe la burlăcie și a cerut-o de soție.  Mariajul poate fi catalogat la „cel mai scurt”, de numai 10 zile.

A urmat căsătoria cu modelul Adelaide Alexandra King, o celebritate la acea vreme în SUA. Cei doi nu au avut copii, însă au devenit părinți adoptivi pentru o fetiță și un băiat care, după separare, au rămas în grija mamei. Acest mariaj a fost de mai lungă durată, din 1984, până în 2002.

În 2004 s-a căsătorit cu Amalia, cu care are două fiice, însă nici mariajul acesta nu a trecut testul timpului, căci în 2010 i-au pus capăt. De altfel, între cei doi era și o diferență destul de mare, de 29 de ani.

 A urmat căsătoria cu Brigitte Sfăt, o altă relație cu năbădăi, cu numeroase apariții, dorite sau mai puțin dorite pe la emisiunile de mondenități. În 2018 cei doi s-au separat, iar divorțul a fost finalizat cu puțină vreme înainte de al cincilea „Da” spus în fața ofițerului de Stare Civilă.

Cea mai proaspătă soție este Ioana, cu care are o relație cu numeroase „suișuri și coborâșuri”, cu zvonuri ale despărțirilor, împăcărilor, cu scene de gelozie. Tot „tacâmul” pentru o iubire cu năbădăi.

Citește și: Gelozie: Ilie Năstase a sunat-o obsesiv pe Ioana. Vacanță în Grecia cu prietenele și cu Ilie non-stop la telefon