Deea și Dinu Maxer, în „carusel” de 13 ani

„Relația perfectă nu există”

Deea și Dinu Maxer (ex Axxa) au o relație frumoasă, ce a ajuns la 13 de ani de la oficiere, un moment prielnic de a face o retrospectivă asupra vieții de cuplu. Mai ales în vremurile acestea când mariajele „publice” se destramă pe atât de repede pe cât de leagă. De altfel, cei doi sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri mondene, în care respectul și susținerea în tot și toate este ceea ce definesc relația lor, chiar dacă aceasta nu este una perfectă, căci nu poți fi scos ca din cutie și bine dispus zi de zi.

„Sărbătorim astăzi 13 ani de căsătorie! Te iubesc Dinu Maxer! Căsătoria noastră e ca un carusel ce trece prin 4 anotimpuri în 24 ore. Oameni buni, relația perfectă nu există! Însă compatibilitatea și iubirea, da! Și fidelitatea există! Dumnezeu ne-a adus împreună iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta! Te iubesc”, i-a scris Deea Maxer soțul ei, pe contul de socializare.

Replica lui Dinu nu a întârziat prea mult, acesta răspunzându-i, cum se cuvine, tot pe social media. „Nunta de dantelă – 13 ani de la căsătorie! Dacă cineva ma provoca la un exercițiu de imaginație acum 13 ani, nu as fi crezut că, după atâția ani, vom fi împreună pe același drum având aceleași visuri și dorințe, vom avea 2 copii și un cățel și vom trece testul fidelității cu brio! Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că ai acceptat să-ți fiu alături, că ești asa cum ești – o femeie care mă completează perfect!”, a scris Dinu Maxer.

Apropos-ul legat de „testul fidelității” vine și ca urmare a faptului că Deea consideră că acesta ar fi lucrul ce ar pune capăt mariajului său, neputând să treacă peste așa ceva. „Dacă m-ar înșela nu aș ierta, dar nu e cazul, că de aia și-a luat nevastă așa tânără (n.r. ea are 31 de ani, el 47)”, a spus Deea, în urmă cu ceva vreme, la un post de televiziune, citată de WOWbiz.

Citește și: Mihai Onilă (Axxa) își reface viața după drama pierderii fiicei

Deea are discuții aprinse doar pe tema proiectelor muzicale

Dacă în viața privată relația este „perfectă”, în privința activității artistice, în care sunt foarte implicați, cei doi soți au parte și de ceva scântei, dar care par să fie constructive.

„E foarte greu să picăm de acord pe un proiect. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale”, a afirmat Deea Maxer, în timp ce Dinu se refugiază în studio și uită de orice supărare. „Supapa mea e muzica, iar eu când intru în studio mă deconectez, mă detensionez”, a dezvăluit Dinu Maxer, potrivit sursei menționate.

Citește și: Nicoleta Luciu, de nerecunoscut la 40 de ani