Aplicații care te pot ajuta să lucrezi de acasă

Aplicații numai bune de folosit de-acasă, în vremuri tulburi de Coronavirus

Cum epidemia de Coronavirus o ia la vale, școlile se închid și ele. Nu va mai dura, probabil, prea multă vreme până ce vom fi nevoiți să ne mutăm birourile acasă și să lucrăm de acolo. Este drept, nu toate felurile de muncă pot fi transpuse în confortul caselor noastre, însă, haideți să vedem o serie de soluții măcar pentru cele ce pot fi efectuate și de la masa din sufragerie.

Pentru ca totul să decurgă mai lin, o să trecem în revistă aplicații și programe ce pot fi folosite atât de către cei ce trebuie să lucreze, însă și de cei ce vor să învețe în continuare.

Teamviewer – este poate cel mai cunoscut program pentru a facilita accesul altcuiva în computerul tău. Să zicem, spre exemplu că ești acasă și că ai nevoie de ți se instala un program. Cu ajutorul acestuia, colegul de la tehnic poate să intre în computerul tău pentru a te ajuta, fără a mai fi nevoie să se deplaseze acasă la tine pentru asta.

Simplenote – este un progrămel simplu și eficient ce te ajută să iei notițe, însă și să le împărtășești cu ceilați în cel mai eficient mod posibil.

Twitch – caz în care nu ești nici student și nici angajat, singura ta plăcere fiind gamingul și comunicarea cu ceilalți pasionați de jocuri, iată soluția! Cu ajutorul Twitch, poți comunica, însă și distribui live-uri ale jocurilor tale.

Harvest – este o aplicație specifică celor ce practică munca în regim de freelancing.

Google classroom – exact așa cum vă povesteam la începutul articolului, există aplicații care facilitează cursurile online, aceasta fiind una dintre ele.

LogMeIn – te ajută să-ți accesezi computerul de oriunde, folosind un alt device.

Planable – unealtă perfectă pentru echipele de social media ce au nevoie să comunice și să-și împărtășească proiectele pentru a lucra în tandem.

Pronto – conectează persoanele ce își doresc să învețe mai repede ori să muncească mai repede, facilitând comunicarea.

Skype – poate cel mai popular mod de a avea parte de video-conferințe.

Coronavirus dashboard – nu, nu este un tool, ci doar o aplicație plină de statistici despre evoluția răspândirii de Coronavirus. Utilă acestei perioade, am adăuga!

Citește și: Noul motiv pentru care hoții îți fură telefonul

#News